Otkriven seks užas u zagrebačkoj školi: Ušli su u WC i zatekli prizor iz pakla

zlostavljanje, Srbija, pedofilija, droga, italija, dječak, djevojčica, promjena spola, silovanje, zlostavljanje, karlovac, silovanje, Srbija, zlostavljanje, obljuba, zlostavljanje, Srbija, seks, kobila, zlostavljanje, pakao, zlostavljanje, Srbija, dijete, pijanstvo, Tuzla, autizam, zlostavljanje, djevojke, strava, škola, zlostavljanje, dječak, silovanje, zabava, šala, okrutnost, ledeni izazov, tinejdžeri, dječak, silovanje, stravično, strava, orgije, ubojstvo, pedofilija, Međugorje, silovanje, silovanja, skandal, škola
Naime, škola je prošli tjedan doznala kako se u prostorijama WC-a odvija neka vrsta seksualnog uznemiravanja - stariji dječaci mlađe su tjerali da simuliraju seks. Djeca su se povjerila profesorici, a škola je potom odmah reagirala. Trenutačno se provodi istraga.

Učenici koji su sudjelovali u zlostavljanju su kažnjeni

‘Mi smo postupili prema važećim protokolima, ispitali učenike, načinili bilješke te nakon dobivenih informacija obavili razgovore s roditeljima. Ovaj tjedan održavali smo roditeljske sastanke s razredima koji su sudjelovali u događanjima, održane su sjednice razrednog i obiteljskog vijeća te su učenici kažnjeni. Učenike koji su sudjelovali u navedenim radnjama pratit ćemo i dalje te će stručne službe škole nastaviti raditi s njima', rekla je ravnateljica škole za 24sata.

Za zlostavljanje su odgovorna petorica učenika osmih razreda te dva ili tri učenika petih i šestih razreda.

Sve se događalo u WC-ima

‘Mi smo ispitali sigurno 40-ak učenika dok nismo doznali o kome je riječ. Sve se odvijalo u WC-ima u koje učitelji ne ulaze. Čim smo otkrili da se nešto događa, pristupili smo rješavanju situacije, a učenici su kažnjeni najstrožom sankcijom', rekla je ravnateljica te objasnila kako su incidenti okarakterizirani kao uznemiravanje, jer nije bilo skidanja i diranja djece po intimnim dijelovima tijela.

‘Svi smo radili prekovremeno da bismo što prije došli do informacija te ispitali što više učenika i obavijestili njihove roditelje', kazala je ravnateljica.