Nekoliko znakova da će vas napucati

Stop
Jako je zaposlen

Raspored mu je do nedavno bio podložan promjenama i uvijek bi pronašao način da te vidi, a sad više uopće nema vremena? Možda je stvarno zaposlen, ali i najzaposleniji ljudi pronađu vrijeme za svoju bolju polovicu - osim ako ju više ne smatraju svojom boljom polovicom.

Promijenio je sliku profila


Iz slatke, simpatične slike na kojoj ste zajedno ili jednostavno simpatične slike na kojoj se glupira u nešto... više seksi? Čini se da mu je opet važno da ga druge žene počnu doživljavati kao privlačnog muškarca.

Živciraš ga

Tvoje male, slatke sitne mane koje su mu prije bile simpatične, odjednom su ga počele živcirati? Izgleda da te prestao idealizirati, a ako mu sve jako ide na živce, znači da mu i ti ideš na živce.

Ne odgovara na poruke


Prije si uvijek mogla računati na odgovor, a sada te pušta da čekaš satima, ili uopće ne odgovara, a znaš da nije toliko zaposlen? Vjerojatno mu se više ne da truditi, što je jedan od prvih znakova da razmišlja o prekidu.

Ponaša se čudno

Živčan je kad ste zajedno, ne želi pričati o stvarima o kojima ste inače uvijek pričali, i jednostavno se čini da bi radije bio negdje drugdje? Vjerojatno zato što bi stvarno radije bio negdje drugdje

index.hr