Muškarci su najčešće nevjerni na svadbama!

Postoje događaji koji povećavaju šanse da će muškarcima 'otkazati kočnice' i da će se prepustiti preljubu, a jedna anketa pokazala je da su svadbe mjesto na koje djevojke ne bi trebale puštati svoje partnere bez nadzora.

Naime, stranica 'IlicitEncounters.com' provela je istraživanje na uzorku od dvije tisuće ispitanika, i pokazalo se da će muškarci svoje partnerice najčešće prevariti na vjenčanjima na koja su otišli solo.

Kako je pokazala anketa, 32 posto muškaraca prevarit će ženu, djevojku ili zaručnicu na vjenčanju na koje ode bez pratnje, 27 posto na momačkoj večeri, 21 posto na božićnim proslavama i 9 posto na godišnjici mature.

U istoj anketi, otkriveno je da je 37 posto žena bilo uvjereno da ih muškarci najviše varaju na božićnim proslavama, dok je 35 posto ispitanica pretpostavljalo da će partner pokleknuti na momačkoj večeri. Za 17 posto ispitanica je problematično okupljanje na godišnjici mature, a samo je 11 posto žena zaključilo da su najveće šanse da će partner 'švrljati' na nečijoj svadbi.

Ovakav rezultat je dakle, poprilično iznenadio žene, koje vjerojatno više neće puštati muža ili dečka samog na vjenčanje prijatelja.

portaloko.hr

15.09.2014 u 06:33