Mladenka – strah te njegove momačke? Evo kako se suočiti sa time…

stres, stres, djeca, obitelj, depresija, depresija, stres, čekanje, red, živci, stres, zdravlje, stres, srce, vrijeme, glavobolja, imunitet, bogatstvo, depresija, stres, mladenka, momačka večer, strah, stres, koraci, rješenje, žena, stres, žene, stres, stres, ljutnja, ulja, stres, znakovi, stres, osjećaji, šefice, šefovi, depresija bolest, stres, uzroci stresa, razina stres, simptomi stresa, simptomi stresa, stres, bolest, Shizofrenija, Shizofrenija, bolest, duševne bolesti, Shizofrenija, stres, načini, život, stres, seks navike, odlazak u zemlje EU-a, odlaze u inozemstvo, istraživanje, psovanje, stres, razina stres, simptomi stresa, život, stres, stres, posao, stres, emocije, moždani udar
Nema ničeg goreg od vizije vašeg budućeg mladoženje opijenog alkoholom kako bulji u oskudno odjevene žene koje plešu oko njega. Nije ni čudo da momačka večer budućim mladenkama nije visoko na listi uzbudljivih događanja vezanih za vjenčanje. Činjenica je da nemožete zabraniti ovu zabavu, ali možete poduzeti nekoliko mjera da otpratite zaručnika na momačku večer bez želje da ga poslije toga nogirate.

Evo pet savjeta kako preživjeti njegovu momačku večer koje donosi žena.hr:

Planirajte unaprijed

Probajte odgovoriti zaručnika i njegove prijatelje da isplaniraju momačku zabavu noć ili vikend prije vjenčanja. Događaj koji se odvije znatno prije vjenčanja dat će dečkima dovoljno vremena da se oporave od fešte i ujedno da vam se ne pojave na listi posljednjih briga prije vjenčanja.

Dvoje mogu igrati ovu igru

Zašto bi vi sjedili kod kuće dok se on zabavlja sa dečkima? I vi se pozdravljate sa svojim životom kao samca. Čak i ako vaša djevojačka večer ne pada isti dan kao njegova, potrudite se da vas dovoljno zaokupi vaša zabava, kako ne bi uopće imali vremena razmišljati o njegovoj.

Planirajte zajednički tulum

Zajednički tulumi postaju uobičajeni: mladoženja i mladenka se zajedno dogovaraju. Ovo je izvrsna ideja, osobito ako vi i vaš zaručnik dijelite uski krug muških i ženskih prijatelja. Čak i ako se vaša zajednička zabava razuzda - oboje ćete se osjećati puno ugodnije znajući da ste zajedno - i držat ćete jedan drugoga na oku.

Pričajte o tome

Neka vas ne bude strah izraziti svoje brige i mišljenje svom zaručniku. Možda ćete otkriti da su vaše sumnje neutemeljene. Vjerovali ili ne, suvremene momačke večeri ne uključuju svaki put znojni ples u krilu sa bujnom plavušom koja se zove Barbie. Isto toliko ih se sastoji od pecanja, planinarenja ili kušanja vina. Vaš dragi će možda čak i osjećati pritisak svojih prijatelja da sudjeluje u tradicionalnoj momačkoj večeri, i možda će mu biti drago raspraviti to s vama. Bez obzira na sve zapamtite da mu ne možete zabraniti da ima momačku večer (može vam to čak i zamjeriti), pa budite otvoreni za razgovor o njegovim planovima za zabavu.

Imajte vjere

Čak i ako momačko vašeg budućeg zaručnika uključi striptizetu, zapamtite da je većina ovih tuluma nedužna zabava. Ako se vaš dečko brine za vas i voli vas, neće se dovesti ni u kakvu nezgodnu situaciju. A ako mu ne možete vjerovati u blizini nekoliko oskudno odjevenih žena - trebali bi preispitati da li je on uopće čovjek s kojim hoćete otploviti u bračnu luku.

Zapamtite djevojke, njegova momačka zabava nije kraj svijeta. A ako mu oči zasjaje na spomen večeri u striptiz klubu - otplešite mu vi erotski ples u krilu. To će mu sigurno vratiti fokus na vas.