FOTO Ljepotice u kupaćim kostimima: Miss Universe Hrvatske spremne za glamurozno finale | Hercegovina.Info

FOTO  Ljepotice u kupaćim kostimima: Miss Universe Hrvatske spremne za glamurozno finale

Ljepotice u kupaćim kostimima: Miss Universe Hrvatske spremne za glamurozno finale
... hotela Westin u Zagrebu, a za titulu najljepše natjecati će se 19 finalistica, koje su pripreme za veliko finale započele okupljanjem u Zagrebu u hotelu Esplanade Zagreb.
Posjetile su Zagrebačku školu ekonomije i managementa (ZŠEM), gdje će pobjednica izbora nastaviti školovanje, potom Kliniku Svjetlost gdje su upoznate se sa svim mogućnostima i prednostima moderne medicine i liječenju bolesti očiju; snimile su nekoliko TV razglednica.

Trenutno se nalaze u Splitu gdje u Radisson Blu Resort hotelu gdje obavljaju službena fotografiranja sa fotografom Karlom Hećimovićem i snimaju razglednice u režiji Borisa Šepera i Film 54 studija. Za šminku i frizuru sve dane zaduženi su stilisti Elixira iz Splita. Ljepotice blistaju u kupaćim kostimima Pletix zaštićene od sunca prirodnim preparatima Apivita na bazi meda
Do srijede će vježbati koreografiju i pripremati se za finalni show. Uskoro će na Facebook službenoj stranici Miss Universe Croatia započeti i glasovanja za najljepšu službenu fotografiju natjecanja stoga pratite sva događanja na društvenim mrežama najprestižnijeg i najpopularnijeg izbora ljepote u Hrvatskoj.

Na pripremama je s djevojkama i Barbara Ljiljak, prošlogodišnja pobjednica, koja zbog ozljede ruke nije mogla putovati na svjetski izbor, Miss Universe Slovenije Ana Haložan te druga pratilja Mirta Kuštan, koja će djevojkama prenijeti dojmove i iskustvo sa svjetskog izbora Miss Universe® .

Jedna od 19 finalistica ponijeti će titulu Miss Universe Hrvatske 2016. i krunu Zlatarne Dodić te time steći pravo i privilegiju predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote, Miss Universe, no osim toga očekuje je još puno vrijednih nagrada, od kojih je jedna od najvećih stipendija Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM) za četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij u vrijednosti do 20.000 Eura.

MISS UNIVERSE® najprestižniji je izbor ljepote na svijetu s tradicijom dugom 63 godine, kojeg je dosadašnji vlasnik, Donald Trump, sada kandidat za republikanskog predsjednika SAD-a, nedavno prodao WME/IMG agenciji, globalnom lideru u svijetu zabave, sporta, događanja, medija i mode. Pobjednica MISS UNIVERSE® godinu dana živi u New Yorku i surađuje s raznim organizacijama za borbu protiv širenja HIV-a i borbi protiv AIDS-a, te postaje ambasadorica dobre volje pri UN-u. Izbor Miss Universe® uživo ili putem snimke gleda više od milijardu ljudi u 180 zemalja svijeta.
Aktualna MISS UNIVERSE® je 26-godišnja Pia Alonzo Wurtzbach iz Filipina.Finalistice Miss Universe Hrvatske 2016. (abecednim redom):

IVONA BLAŽUN, 18, Zagreb
PAULA ČAIĆ, 18, Vukovar
ANTEA ĆELIĆ, 20, Split
BARBARA FILIPOVIĆ, 18, Zagreb
PETRA JAKŠIĆ, 20, Supetar, Brač
NIVES JEKIĆ, 19, Zagreb
IVANA KLOBASA, 21, Sobra, otok Mljet
MARIJA KLJAJIĆ, 25, Slavonski Brod
MARINA KRALJ, 24, Zagreb
ANNA MARIA MATOINA, 20, Zagreb
MINEA PEJIĆ, 20, Zagreb
IVA PETRINŠAK, 25, Jezera, Murter
DORIS PRANJIĆ, 19, Poreč
JOSIPA RAŠIĆ, 22, Sesvete
DORIS SMOGAR, 25, Donji Stupnik
JEANETTE TADIĆ, 26, Ogulin
SUZANA VIOLIĆ, 20, Dubrovnik
VALENTINA VIOLIĆ, 23, Dubrovnik
ANTONELA ZUPČIĆ, 26, Zadar

 


FOTO: Direkcija Miss Universe Hrvatske