Karleuši se zgužvala dojka, Sekini fanovi likovali nad slikom!

jelena karleuša, silikoni
Naime, pop diva je na svoj „facebook" profil okačila slike u izazovnom roze kupaćem kostimu, nastale na bazenima u Kovilovu, na kojima  izgleda „kao zmaj", ali, s obzirom na to da fotografije nisu prošle kroz fotoshop, ispod Karleušine desne sike vidi se mala nepravilnost silikona, tvrdi "Alo!". Implantati su izgurali višak kože ispod kostima, pokazujući da nije nesavršena samo priroda, već i plastična hirurgija!

Karleuša je na bazene u Kovilovu otišla sa svojim bliskim prijateljima i kako pričaju oni koji su se našli na licu mjesta, bila je prava atrakcija! JK je pojavom i svakim pokretom mamila poglede muškaraca i dovela ih do stanja „balavljenja" pred njenim tijelom. Većina nije primjetila ono što su iz lista "Alo!" na ovoj slici jer ih je Karleušino tijelo „zaslijepilo", što je valjda i normalno. Koga još, osim dokonih novinarskih cjepidlaka, zanimaju dlake u jajetu?! Pardon, višak kože na grudima.

Sigurno je ni da sama Jeca nije primjetila da joj je ispod kupaćeg ispala mala „bora", ali je još sigurnije da na sljedećim fotografija to nećemo imati prilike da vidimo.

Nekoliko minuta nakon što je JK okačila ove slike na internet, fanovi Svetlane Aleksić su odmah na Sekine profile okačili ove fotografije i likovali nad malom nepravilnošću koje se vidi kod JK. Odmah su napisani komentari kako se njihovoj „ikoni" to nikada ne bi desilo, ali Svetlana se do kraja dana nije oglašavala i komentirala svoju rivalku.