FOTO/VIDEO  KAD ŽENA UHVATI NEVJERNOG MUŽA NA DJELU: Pokušao je zavesti njezinu najbolju prijateljicu, ali ovo nije očekivao

žena, prijateljica, varanje
Leslie Varner iz grada Boisea bila je vidljivo uzrujana kad je otkrila da suprug s kojim je u braku gotovo tri godine, i koji je također otac njezinog djeteta, planira preljub. I prije je bio nevjeran, ali ovoga je puta potajno slao poruke na Facebooku njezinoj najboljoj prijateljici Sam, očito želeći malo zabave "sa strane".

Kad je Sam napokon pozvala prijateljičinog supruga Codyja (26) k sebi, Leslie mu je smjestila. Sam je otvorila vrata kuće, ali na njezinom se pragu uz Sam pojavila i supruga Leslie.

Na početku videa koji je podijeljen na Facebooku i pogledan više od 2,5 milijuna puta, Leslie i Sam govore u direktno u kameru.

"Spremamo zamku za Codyja Levija Varnera koji mene, njegovu suprugu Leslie, vara s mojom najboljom prijateljicom, Sam", objašnjava Leslie pred kamerom.

"Pokušava", nadopunjava Sam.

"Stoga ga sad, nakon tri godine braka, napokon hvatamo na djelu", dodaje prijateljica.

Zamka je bila spremna

Sam uzima kameru i počinje snimati Leslie, koja čeka supruga Codyja na pragu prijateljičine kuće. Cody se upravo dovezao motociklom, misleći kako će se dobro provesti sa Sam, nesvjestan što mu se zapravo sprema.

Konačno, Leslie otvara vrata i potpuno šokira nevjernog muža.

"Uhvatila sam te. Jeb***eno sam te uhvatila. Želim razvod!", vikala je Leslie. No njezin muž ostao je prilično staložen. "Znao sam da će se ovo dogoditi", odgovorio je.

"S kime me još varaš? Želim jeb*** znati, s kime me još varaš? Koliko me dugo varaš?", uzvikivala je Leslise. Codyja, sudeći prema snimci, ova iznenadna situacija uopće nije uzdrmala. Dapače, izgledao je kao da se to sve njega ne tiče. "Nije uopće važno", odgovorio je na oba pitanja.

"Važno je jer sam jeb*** udana za tebe i majka sam tvog djeteta", na što se Cody nastavio smijati te uporno nastavio tvrditi kako je znao da mu žena sprema zamku.

Leslie je nastavila ispitivati muža zašto ju je varao, ali ovaj se nije dao uvući u raspravu oko razloga za nevjeru, već ga je, čini se, u jednom trenutku posebno počela brinuti činjenica da ga snimaju kamerom pa je lice sakrio kacigom.

Otkrivena i njezina nevjera

Leslise mu u tom trenutku otkriva da se preko Facebooka uopće nije dopisivao sa Sam, kako je on to mislio, nego s njom.

Nakon ponovnog verbalnog obračuna, Cody skreće Leslienu pažnju na muškarca po imenu Jarod. Leslie u tom trenutku priznaje aferu s dotičnim muškarcem, ali tu avanturu opravdava činjenicom da se ona dogodila nakon što je doznala za njegove tri - sa ženama po imenu Crystal, Erica i Cassie.

Inače, prema zakonu u saveznoj državi Idaho, oženjeni muškarac koji seksualno vara suprugu s drugom ženom može biti optužen za preljub, a zločin se kažnjava novčanim iznosom u visini 1000 dolara ili zatvorskom kaznom u trajanju od 3 mjeseca do tri godine.

net.hr