Kad je 'teta lajavica, ujak pije, deda i stric premjeravaju grobnice, a dečko je najveće zlo'

...koja razara svaku ljubav, pa i one najčvršće ljubavi, politike, zasad, neće biti. - Ona se htjela maknuti odavde po svaku cijenu, bez obzira na sve, i to je bilo planirano duže vremena - rekla je svjedokinja i najveća žrtva jučerašnjeg igrokaza te je dodala: 'Dobro, je li ona bolesna, nikada nije vikala i derala se i psovala, sinoć, ali prije tri tjedna, na istom mjestu, je bilo psovki i urlikanja kao na nogometnoj utakmici. '
Naravno, osnovni razlog tome je obiteljska trauma koja još uvijek boli i peče, od koje se ne opravlja lako i koju je na svojim leđima ponijela osoba o kojoj cijeli vikend govorimo sama i samo uz pomoć onih koji su ispali njene najveće žrtve. Katastrofa u obitelji je očito uzrokovala i psihičke probleme. Naime, to se može razumjeti, ali se iskaljivanje bijesa ne može opravdati ako se bijes manifestira prema krivim ljudima, dakle, ukoliko stradavaju nedužni.

- Teta je lajavica, sestričina razmažena, tetak je čas dobar, pa nije dobar, deda i stric provjeravaju grobnice, ujak pije - i sve to u jednoj rečenici i sve to, iako tvrdi upravo to, se može oprostiti, ali se zato ne može oprostiti nečiji trud i žrtva , da ne kažemo ljubav, iako je zapravo jedini štit svemu tome bila i ostala ljubav.

Kad vas netko zarazi mržnjom teško se možete osloboditi takvog čeličnog stiska, posebno ako to ne želite. Šteta, kakva je to bila prilika upravo za ljubav.

tinolovka-news.com