FOTO  Hercegovina oaza romantike: Ovo su najorginalnije prošnje na području Hercegovine

Dijana je rekla DA

Ljudi na našim prostorima željni su pozitivnih i dobrih stvari, a romantične prosidbe to svakako jesu. Ovaj puta portal HERCEGOVINA.info prisjetit će vas na nekoliko orginalnih prosidbi sa područja Hercegovine koje su kao i ova jučerašnja u Grudama privukle veliku pozornost u čitavoj regiji.

Prošnja na utakmici Zrinjskog, Dijana je rekla DA!

Utakmica između Zrinjskog i Borca ostati će u lijepom sjećanju za dvoje mladih ljudi. Naime, Marin je zaprosio svoju djevojku Dijanu. Na istočnoj tribini gdje se inače okupljaju najžešći fanovi Zrinjskog zaviorila se parola na kojoj je stajalo ''Dijana, nema mi života bez tebe - Volim te, udaj se za mene''.
Na zapadnoj tribini Marin je u tom trenutku zaprosio svoju djevojku Dijanu koja je Marinu rekla DA!!!

Prošnja na Hercegovački način: Medicina na ovo odgovora nema

On je kršni Hercegovac sa Širokog Brijega, a ona je iz Konavala. Riječ je o Marinu i Jeleni, a ono što ćete vidjeti u video prilogu je prošnja na hercegovački način. Svojoj je izabranici Marin poslao poruku u kojoj stoji kako ga nešto probada u prsima. Kad je Jelena stigla u liječničku ambulantu, spremna na jako loše vijesti, iznenadila je rengenska snimka, na kojoj je bilo pitanje, svih pitanja.

Dubrovačka prošnja

Bila sam na plaži u Dubrovniku i odjednom je počela svirati naša pjesma, ispričala je Mostarka Ana. Prošli su me trnci, a Kreše nije bilo pored mene. Kroz glavu mi je samo prolazilo pitanje: Gdje je baš sada nestao? Krešo je  organizirao je konobare u beach baru i priredio svojoj ženi iz snova prosidbu kakvu većina žena sanja.
- Konobari su stali pored mene svi obučeni u iste crvene majice. Na njima je pisalo: Buco, hoćeš li se udati za mene? Počela sam se tresti, alli Kreše i dalje nije bilo...
Ubrzo se njezin dragi pojavio i to na najoriginalniji način koji je mogao - izronio je iz mora s prstenom, kleknuo na plažu i još jednom ponovio: Buco, udaj se za mene!

Na svadbenoj zabavi na originalan način zaprosio djevojku

Kum zaprosio djevojku na svadbenoj zabavi . Na jedan originalan i hrabar čin odlučio se i romantični Josip koji je u dogovoru s mladom koja je umjesto bacanja buketa isti predala njegovoj djevojci te je zaljubljeni kum došao do izabranice svog srca koja ništa nije slutila i zaprosio je.

HERCEGOVINA.info

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.