Bora Čorba u Hrvatskoj: Dobro je, Čakovec nije opljačkan, nitko nije silovan ni zapaljen!

Nedavno je fašist, koga neki, iz tko zna kakvih razloga nazivaju nacionalistom, Bora Čorba, boravio u Čakovcu. Inače, Čorba je deklarirani četnik, što u Hrvatskoj znači, ili bi barem trebalo značiti, fašist, piše portaloko.hr.

Riječ je o velikosrpskom ratnom huškaču i glazbeniku koji je sam sebi obećao, a onda i svojim zombijima, iliti fanovima, da nikad više, nakon što je urlao u okupiranom Kninu, neće doći u Hrvatsku, naravno, prevario je sam sebe, ali i one koji su povjerovali u njegove fašističke gluposti.

Najveći 'hit' Bore, frontmena posrnule Riblje Čorbe, bila je 'pjesma' o pljački i paljenju Zagreba, indirektno se govorilo o silovanju, nažalost, takva 'pjesma' bila je jedno vrijeme opće prihvaćena u Miloševićevim režimom zatrovanoj Srbiji. No, očito je čovjek, koji se zaklinjao na vjernost četničkom vojvodi, sam sebe uspio uvjeriti kako bi pljačka Zagreba bila herojsko djelo dostojno 'velikog Srbina.'

Inače, Čorba se sa svojim zombijima, članovima benda, fotografirao u Čakovcu i fotografiju objavio na najpopularnijoj društvenoj mreži, dakle, Facebooku. Što je onda u svemu tome dobro, ako uopće ima i može biti nešto dobro od Borine pojete? Naime, Čakovec nije zapaljen, nitko nije silovan, a bogami ni opljačkan, naši lopovi po zakonu, su prije toga opljačkali sve što opljačkati dalo, bolje rečeno moglo. Za Boru ništa nije ostalo.