Bivši dečko objavljuje golišave fotke Ane Ivanović?!

ana ivanović, gole fotke, ana ivanović, porno glumica, Amerika, ana ivanović, gole fotke
... jer srpski košarkaš nije krio njihovu ljubav od medija. Ovo, međutim, nije kraj sapunice, već samo početak, s obzirom da košarkaš španjolske Fuenlabrade navodno ima intimne fotografije nekada prve tenisačice svijeta?!

Kako piše Alo.rs, Ivanovićeva je u strahu jer bi sporne fotke mogle dospijeti u javnost, što bi urušilo ugled najljepše tenisačice svijeta te joj nanijelo nevjerojatne posljedice za buduću karijeru, ali i nanijelo štetu kod sponzora.

'Ana je vrlo brzo otvorila oči što se tiče Ivana jer je on prijateljima po Beogradu pokazivao zajedničke slike s Anom i Stanijom, svojom bivšom djevojkom. U tom društvu našao se i prijatelj srpske tenisačice, koji joj je sve prenio. Razumljivo, Ana se odmah uplašila da bi i njihove intimne fotografije jednako lako mogli ugledati svjetlost dana', rekao je za 'Alo!' izvor blizak obitelji Ivanović.

'Ana je bila u stanju velikog šoka, koji se sada pretvorio u strah. Ista je situacija i s obitelji, kojoj je sve ovo, vezano uz Anu i Ivana, jako teško palo. Čak zamjeraju i njenim najbližim prijateljima što su joj dopustili da se uopće upusti u romansu sa srpskim košarkašem, koji je u prošlosti povezivan sa starletama', tvrdi izvor na kojeg se poziva Alo.rs.