RUTINSKA PROVJERA ESKALIRALA Hrvat u Austriji tukao policajce koji su ga zaustavili zbog prometnog prekršaja

Beč, policija, stranci, Hrvati, austrija, provala, tirol, austrija, tuđa žena, pijanstvo, nož, Hrvati, austrija, Koruška, Hrvati, prometna nesreća, austrija, Hrvati, pucnjava, djeca, zračna puška, migranti, Njemačka, mrtva tinejdžerka, Hrvati, Njemačka, policija, Salzburg, Hrvati, banda, Državljani Srbije, Beč, austrija, oružje, austrija, smrt, Bosna i Hercegovina, Hrvat, aerodrom, Njemačka, frankfurt, novčana kazna, zatvor, krađe, obitelj iz Mostara, deportacija, deportirani iz Njemačke

Rutinska provjera prometa u Villachu u Austriji eskalirala je u ponedjeljak poslijepodne. Kako je u utorak ujutro objavio LPD Koruška, burne scene dogodile su se oko 15.20 sati u gradu Villachu. Ophodnja je provjerilla 40-godišnjeg vozača iz Hrvatske zbog prometnog prekršaja.
 
"Tijekom te provjere muškarac je postao izrazito agresivan i počeo je tući policajce koji su intervenirali", prenosi Fenix.

Muškarac je privremeno uhićen i prebačen u policijski pritvorski centar Villach. U napadu su dvojica policajaca tako teško ozlijeđena da su morali odstupiti s dužnosti.