TREBALO JE OVO SNIMITI Mladi iz zbora Mladifesta pjevaju iz cijelog svijeta

Maldifest
Screanshot

Sudionici velikog međunarodnog zbora i orkestra koji svake godine pjeva na Mladifestu u Međugorju okupili su se kako bi svim vjernicima diljem svijeta na Nedjelju Božanskog milosrđa poklonili izvedbu pjesme Hosana.

Kao što su do sada brojni glazbeni dali svoju podršku svima koji su u izolaciji svoj doprinos su uz diregentsku palicu Damira Bunoze iz svojih domova pružili mladi članovi ovog međunarodnog zbora. Udružili su se kako bi iz svojih kuća širili veselje i ljubav.

U realizaciji ovog projekta su sudjelovali mladi mladi iz Italije, Hong Konga, Irske, Južne Koreje, Španjolske, Slovenije, Francuske,Portugala, Libanona, Nizozemske, Njemačke, Malte, Poljske, Rumunjske, Češke, Mađarske, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Stihovi za pjesmu Hosana su uzeti iz Markovog evanđelja (Mk, 11,9), a uglazbio ih je Carl Tuttle, dok je za mix i mastering zaslužan Ivan Musa. Za video produkciju spota zaslužan je Foto Đani.

Sadržaj se učitava...

U izvedbi pjesme sudjeluju iz orkestra Mario Brkić na bubnjevima, Marko Jakovljević bas gitara, Ivan Musa, Roland Patzleiner i Davor Epet na akustičnoj gitari, dok je na klaviru Josip Bošnjak. Na klasičnoj gitari je Albert El Ters iz Libanona dok su na violini Melinda Dumitrescu, Marta Serdarušić, Elvira Vučurević i Jack Estephan. Rosella Bifulco, Ana Marija Kavaš, Wissam Keyrouz sviraju flautu te Ondrej Dvorak, Vincent na saksofonu, Tomaž Bračko na tumpetu i Nacho Pla na trubi.

U zboru koji je također sastavljen od mladih iz cijelog svijeta pjevaju Mirjana Cokarić, Ana Draganović, Ana Korzak, Noelle Morissey, Ana Šket, Antonija Zovko, Marija Prskalo, Drina Penava, Matea Madžar, Mate Pocrnjić, Luke Cuciardi, Roland Patzleiner, Elie Halou, Massimo di Bernardo, Ivan Musa, Bernard Chan, Zlatko Špoljarević, Joao Miguel Maia, Miguel Gama, Stephan Jong Seung, Juan Garcia i Romain dan Lehec.