Kardinal Puljić predvodi misu o 20. obljetnici pokopa žrtava masovne i pojedinačnih grobnica u Lovasu

Kardinal Vinko Puljić, interview, Papa Franjo u BiH , vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić, Vinko Puljić, Kardinal Vinko Puljić, Kardinal Vinko Puljić, Papa, Papa Franjo, Papa Franjo u BiH , Kardinal Vinko Puljić, vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić, Tovarnik, Vukovar, vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić, Kardinal Vinko Puljić, Vinko Puljić, Kardinal Vinko Puljić, vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić, Kardinal Vinko Puljić, vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić

...i Vlade Republike Hrvatske Općina Lovas i Vukovarsko-srijemska županija obilježit će 20. obljetnicu pokopa žrtava masovne i pojedinačnih grobnica u Lovasu.
U subotu, 24. ožujka u 9 sati predviđen je prijem uzvanika u općinskoj vijećnici Lovas. U 10 sati uslijedit će polaganje vijenaca i molitva na spomen obilježju masovne grobnice u Lovasu koju će predvoditi uzoriti kardinal Vinko Puljić, nadbiskup i metropolit vrhbosanski. Zajedno s đakovačko-osječkim nadbiskupom Đurom Hranćem, kardinal Puljić sudjelovat će u 10:30 na komemoraciji za sve žrtve Općine Lovas stradale u Domovinskom ratu koja će se održati u Domu kulture Lovas, uz nastup Klape Hrvatske ratne mornarice „Sv. Juraj".

Potom će u 12 sati kardinal Puljić u koncelebraciji nadbiskupa Hranića i svećenika Vukovarskog dekanata predvoditi misu zadušnicu u župnoj crkvi Sv. Mihaela arkanđela u Lovasu.