Pronađena majica na tijelu izvučenog muškarca ukazuje da se najvjerojatnije radi o Mateju Perišu

Matej Periš, Beograd, Dunav

Majica koja je pronađena na tijelu mlađeg muškarca koje je isplivalo jutros kod Ade Huje identična je majici koju je imao Matej Periš, ekskluzivno saznaje "Blic". U pitanju je majica tamne boje s logom jaguara i natpisom žutim slovima.

Kako se saznaje, na tijelu mladića koje je izvučeno oko 9.20 sati jutros iz Dunava kod Ade Huje, nakon što su tijelo u vodi primijetili mornari jednog broda, bila je tamna majica s logom jaguara bijele boje i žutim natpisom koji ide u krug, a piše "Power Super Cleaner".

Istu takvu majicu imao je Matej Periš i upravo je nju nosio na fotografiji koja je kružila svim medijima kada je prijavljen njegov nestanak u Beogradu.

Ovaj detalj dodatno potvđuje da je izvučeno tijelo najverojatnije upravo Matej Periš za kojim se tragalo pet mjeseci. Rezultati DNK analize bit će objavljeni sutra.

Podsjetimo, na tijelu je pronađen i srebrni sat na ruci, dok je u džepu farmerki pronađen mobitel.

Identifikacija će biti potvrđena na osnovu DNK analize, a vizualnim pregledom policajci su na mjestu događaja rekli da je utvrđena velika podudarnost pronađenog tijela s nestalim Splićaninom Matejem Perišem.