PRIČA KOJA SE ŠIRI PO WHATSAPP GRUPAMA Dvije Mostarke prijavile da su vidjele maskiranog muškarca

MUP HNŽ zgrada
Ilustracija/Hercegovina.info

Policijska uprava Mostar sinoć je oko 21 sat zaprimila prijavu kako su dvije djevojke vidjele sumnjivog maskiranog muškarca u Mostaru.

"Zaprimljena je prijava dvije ženske osobe sinoć oko 21 sat kako su vidjele maskiranog muškarca. Međutim, nikakvog napada nije bilo", potvrđuju za Hercegovina.info iz MUP-a HNŽ.

Protekla dva dana u Mostaru je zavladala prava histerija oko navodnog napada muških osoba na djevojke koje su se vraćale iz noćnih provoda. Napadi su se, navodno, dogodili na potezu Rondo - Vukovarska ulica - Rudarska ulica, odnosno na lokacijama gdje se nalaze ugostiteljski objekti koji rade do kasno u noć.

Audio snimci koji su se pojavili i koji kruže po različitim WhatsApp grupama daju informaciju da je do napada došlo, a društvenim mrežama kruži i poziv na oprez, zbog dva napada u kojem je, navodno, jedna ženska osoba preminula.

Tragom glasina, kontaktirali smo MUP Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ) gdje nam je potvrđeno kako nije bilo nikakvih prijava o fizičkim napadima na djevojke/žene u Mostaru.

Kontaktirali smo i hitnu službu Doma zdravlja Mostar gdje su nam potvrdili da nisu imali intervencija po pitanju ozlijeđenih tijekom fizičkog napada, te da nije bilo smrtnih ishoda u takvim slučajevima. "Večer i noć za vrijeme obilježavanja Dana žena bila je vrlo mirna, te nije bilo intervencija kao posljedica fizičkog napada", potvrđeno je za Hercegovina.info iz Doma zdravlja Mostar.

Prema informacijama koje kruže društvenim mrežama, u vezu s dva navodna napada dovode se dva muškarca i jedan osobni automobil Mercedes, dubrovačkih registracijskih oznaka. Iz MUP-a HNŽ potvrđeno nam je kako nisu imali takvu prijavu, niti o muškarcima, niti vozilu, a niti o fizičkim napadima.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.