PREDIZBORNI SKUP ISPRED TJELESNOG Djeco, znojite se po učionicama da mahači zastavama imaju prostora

Predizborni skup Bijeli Brijeg HDZ HNS

Zbog završnog predizbornog skupa HDZ-a (dakle i HNS-a) učenici Osnovne škole Silvija Strahimira Kranjčevića na Bijelom Brijegu dva dana će nastavu tjelesnog održavati u učionicama.

Naime, iz škole su obavijestili roditelje i učitelje da će se zbog HDZ-ova skupa tjelesno dva dana održavati u učionicama. Predizborni skup održat će se 29. rujna s početkom u 19 sati u školskoj dvorani (odnosno jedinoj dvorani u gradu za profesionalne sportaše).

Iako se stranački skup održava izvan školskog vremena, pripreme dan ranije i na dan skupa djeci će onemogućiti normalno održavanje nastave tjelesnog, pa će tako priliku za uznojiti se imati u učionicama gdje bi mogli igrati dan-noć ili improviziranu košarku pa iz klupa gađati kantu za smeće.

Veliku podudarnost s ovim stranačkim događajem ima i nedavno šminkanje dijela grada koji vodi prema dvorani kad se sadilo, trimeralo i čistilo 'sve u 16', a u radnoj akciji i naslikavanju sudjelovali su gradonačelnik, nositelji izbornih lista i drugi istaknuti članovi mostarskog HDZ-a.

Osim dvorane, višegodišnja praksa je da cijelo područje oko osnovne škole postane centar svijeta za kojeg ne važe nikakva prometna pravila pa se parkira gdje tko stigne, ali i okupira plato ispred osnovne škole.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.