FOTO  PRAVA DRAMA Policajci se autima ispriječili ispred automafijaša, svi su ozlijeđeni

Bihać,potraga,mup usž
Avaz

Prava drama jučer se odvijala u Bihaću gdje su policajci riskirajući svoje živote, službenim automobilom prepriječili put vozilu u kojem su se nalazili osumnjičeni za krađu automobila i tako ih spriječili u bijegu. 

Kako je za 'Dnevni avaz' potvrdio glasnogovornik MUP-a Unsko - sanske županije (USŽ) Adnan Beganović, jučer ujutro u 7:30 sati službenici Uprave policije USŽ zaprimili su dojavu od građanina J. R. (1968.) iz Bihaća, nastanjen u naselju Brekovica gdje je ispred njegove obiteljske kuće došlo do otuđenja njegovog vozila marke Toyota Yaris hrvatskih registarskih oznaka. 

Ukradeno vozilo marke Toyota Yaris hrvatskih registarskih oznaka

"U popodnevnim satima policija je zaprimila dojavu da je uočeno to vozilo i da se kreće iz smjera Cazina prema Dubravama Brekovicama. Najbliža patrola je krenula tom dionicom ceste te je uočila to vozilo. Kretali su se velikom brzinom što je natjeralo službeno vozilo da prepriječe putanju i došlo je do kontakta vozila", rekao je za Beganović.

Toyota Yaris je tom prilikom sletio s ceste.

"Pri samom kontaktu i slijetanju automobila došlo je do ozljeđivanja policijskih službenika, ali i počinitelja koji su prevezeni prvo u Dom zdravlja Bihać, a potom u Županijsku bolnicu 'dr. Irfan Ljubijankić' na odjel urgentne medicine. 

Toyota Yaris je tom prilikom sletilo s puta

Kod policajaca su konstatirane lakše tjelesne ozljede i pušteni su na kućno liječenje. Počinitelj P. A. (1990.) iz Cazina je zadržan na daljem liječenju radi utvrđivanja stunpnja ozljeda i njega čuvaju policajci", rekao je Beganović za 'Avaz'.

O svemu je upoznato Županijsko tužiteljstvo USŽ koje je naložilo očevid te da se poduzmu sve neophodne mjere i radnje, utvrđivanje činjenica i okolnosti.