VIDEO  POZITIVNA MAJKA IZ MEĐUGORJA Moje dijete su napadali zbog maske, neka dođu kod mene pa ćemo se skupa praviti da korona ne postoji

Pozitivna majka Josipa Vasilj
Screenshot/Facebook

Josipa Vasilj, 36-godišnja majka dvoje djece iz Međugorja već pet dana je u izolaciji, a u ponedjeljak je dobila pozitivan nalaz na koronavirus. Nalazi se na kućnom liječenju i kako se vidi u videozapisu koji je postavila na svoj Facebook profil osjeća se iscrpljeno i umorno. Naravno, s njom su doma i njezina djeca.

"U petak sam izgubila čulo mirisa i okusa. I dan danas je to isto. Svaki dan sve vise i više kašljem i kao da mi nedostaje zraka. Malaksalost i fizička nemoć. Temperaturu nikako nisam imala. Uz to sve živim sa svojim roditeljima, oni su prvi zaraženi bili. Otac mi spada u rizičnu skupinu zbog svojih godina, njemu je 74, dok je mama kronični bolesnik. S nama živi i moj brat koji je osoba s posebnim potrebama, srećom on do sada nije pokazao nikakve simptome kao i moja djeca", ističe.

Josipa je ujedno i u Vijeću Osnovne škole Bijakovići i kako kaže za hercegovina.info od početka školske godine vodi borbu s drugim roditeljima. Zbog toga je i objavila video na Facebooku.

Sadržaj se učitava...

"Od samog početka školske godine u koju se krenulo u posebnim okolnostima i s posebnim mjerama, vodim borbe s "neosvještenim" roditeljima u vezi korone. S onima koji nam guraju razne peticije i prozivaju svakog onoga tko ne drži njihovu stranu priče. Moje dijete je bilo prozivano i napadano od strane drugih majki u školskom dvorištu zbog nošenja maske. Svim takvim majkama poručujem da dođu kod mene doma, popiju kavu sa mnom i druže se s mojom djecom, pa ćemo se svi zajedno praviti da korona ne postoji, kaže Josipa za hercegovina.infote dodaje kako ipak ne želi nikoga napadati i suditi.

"Video sam snimila kako bi osvijestila ljude da opasnost postoji. Korona nije lažna. Nije mi namjera nikoga prozivati i optuživati, ali moramo paziti jedni druge i što je najvažnije paziti na svoju djecu i svoje starije", rekla nam je Josipa.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.