VIDEO  POZITIVNA MAJKA IZ MEĐUGORJA Moje dijete su napadali zbog maske, neka dođu kod mene pa ćemo se skupa praviti da korona ne postoji

POZITIVNA MAJKA IZ MEĐUGORJA Moje dijete su napadali zbog maske, neka dođu kod mene pa ćemo se skupa praviti da korona ne postoji
Screenshot/Facebook

Josipa Vasilj, 36-godišnja majka dvoje djece iz Međugorja već pet dana je u izolaciji, a u ponedjeljak je dobila pozitivan nalaz na koronavirus. Nalazi se na kućnom liječenju i kako se vidi u videozapisu koji je postavila na svoj Facebook profil osjeća se iscrpljeno i umorno. Naravno, s njom su doma i njezina djeca.

"U petak sam izgubila čulo mirisa i okusa. I dan danas je to isto. Svaki dan sve vise i više kašljem i kao da mi nedostaje zraka. Malaksalost i fizička nemoć. Temperaturu nikako nisam imala. Uz to sve živim sa svojim roditeljima, oni su prvi zaraženi bili. Otac mi spada u rizičnu skupinu zbog svojih godina, njemu je 74, dok je mama kronični bolesnik. S nama živi i moj brat koji je osoba s posebnim potrebama, srećom on do sada nije pokazao nikakve simptome kao i moja djeca", ističe.

Josipa je ujedno i u Vijeću Osnovne škole Bijakovići i kako kaže za hercegovina.info od početka školske godine vodi borbu s drugim roditeljima. Zbog toga je i objavila video na Facebooku.

Sadržaj se učitava...

"Od samog početka školske godine u koju se krenulo u posebnim okolnostima i s posebnim mjerama, vodim borbe s "neosvještenim" roditeljima u vezi korone. S onima koji nam guraju razne peticije i prozivaju svakog onoga tko ne drži njihovu stranu priče. Moje dijete je bilo prozivano i napadano od strane drugih majki u školskom dvorištu zbog nošenja maske. Svim takvim majkama poručujem da dođu kod mene doma, popiju kavu sa mnom i druže se s mojom djecom, pa ćemo se svi zajedno praviti da korona ne postoji, kaže Josipa za hercegovina.infote dodaje kako ipak ne želi nikoga napadati i suditi.

"Video sam snimila kako bi osvijestila ljude da opasnost postoji. Korona nije lažna. Nije mi namjera nikoga prozivati i optuživati, ali moramo paziti jedni druge i što je najvažnije paziti na svoju djecu i svoje starije", rekla nam je Josipa.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.