POTRAGA ZA MALENOM DANKOM Ponovno naređeno vještačenje majčinog mobitela

Djevojčica Danka

Iako je pregledom mobitela majke nestale djevojčice Danke Ilić utvrđeno da su brojni pozivi i poruke izbrisani neposredno prije djevojčinog nestanka, to ne znači da se neće utvrditi s kim je i što komunicirala.

Kako saznaje Blic, tužiteljstvo je naredilo detaljan pregled njenog telefona, s obzirom na to da je majka Danke Ilić posljednja imala kontakt s djevojčicom.

– Sve njene izbrisane poruke će biti vraćene – kaže izvor Blica.

Majka Danke Ilić, Ivana, jučer je ponovo ispitana u policijskoj stanici u Boru na okolnosti nestanka njene kćerke. Prema dostupnim informacijama, policija s njom provjerava svaku informaciju koja u istrazi nestanka njezine kćeri stigne do policije.

Kako neslužbeno doznaje Blic, policija je u posljednja četiri dana putem sustava "Pronađi me" dobila dosta informacija, a svaka informacija se mora provjeriti dodatno.

Razgovori koje majka vodi s policijom i pregled njezina telefona ne znače da je osumnjičena ili okrivljena za bilo što, već je to uobičajeni smjer koji može dovesti do toga da majka bude potpuno eliminirana iz daljnje istrage. Dvije ekipe za spašavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, iz Sektora za izvanredne situacije MUP-a, jučer su temeljito pretražile okolicu kuće ispred koje je Danka nestala i otkrile tunel dug 4,5 kilometara.