POSLJEDNJI CHANDLEROVI TRENUCI Utopio se u jacuziju, a evo što je radio satima prije toga. Ovo je njegova zadnja objava

Matthew Perry Chandler

Glumac Matthew Perry, koji se proslavio 1990-ih kao Chandler Bing u hit američkoj televizijskoj komediji "Prijatelji", pronađen je mrtav u 54. godini života u subotu u kući u Los Angelesu, izvijestilo je nekoliko novinskih kuća.

Los Angeles Times i TMZ.com, pozivajući se na neimenovane izvore iz policije, izvijestili su da je Perry pronađen mrtav u hidromasažnoj kadi ili jacuzziju. NBC News, pozivajući se na neimenovanog glumčevog agenta i na policiju, izvijestio je da je glumac pronađen mrtav nakon navodnog utapanja u svom domu u četvrti Pacific Palisades u Los Angelesu.

Pred kućom planetarno poznatog glumca parkirana su policijska vozila, a TMZ.com javlja kako je umro u vlastitoj kući nakon sportskog treninga.

Taj portal piše kako se Perry vratio kući nakon što je bio na ‘pickleballu‘. Ubrzo nakon toga poslao je svog pomoćnika na zadatak. Kada se pomoćnik vratio otprilike 2 sata kasnije, otkrio je da Matthew ne reagira te nazvao hitnu. Nije jasno što je Matthew radio prije smrti te je li ta aktivnost imala ikakvu ulogu u tragičnom raspletu, navodi TMZ.

Policija u Los Angelesu istražuje Perryjevu smrt, rekao je izvor iz policije za CNN. Trenutačno se ne sumnja na kazneno djelo, rekao je izvor, ali incident je i dalje pod istragom Odjela za pljačke i ubojstva policije Los Angelesa.

Perry je bio najpoznatiji po svojoj dugogodišnjoj ulozi Binga u iznimno uspješnoj seriji "Prijatelji", koja se prikazivala 10 sezona na NBC-u od 1994. do 2004., u kojoj su glumili Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc i Lisa Kudrow.

Pet dana prije iznenadne smrti popularni glumac imao je posljednju objavu na Instagramu.

Objavio je noćnu fotografiju sebe u velikoj hidromasažnoj kadi na otvorenom u ponedjeljak, 23. listopada, napisavši: "Oh, znači topla voda koja radi vrtlog čini da se osjećaš dobro? Ja sam Mattman."

Policija u Los Angelesu istražuje Perryjevu smrt, rekao je izvor iz policije za CNN. Trenutačno se ne sumnja na prekršaj, rekao je izvor, ali incident je i dalje pod istragom Odjela za pljačke i ubojstva policije Los Angelesa.

"Mattman" je ime koje je koristio posljednjih dana dok je objavljivao na društvenim mrežama, često uključujući reference i slike povezane s Batmanom.

Dan prije fotografije s vrućom kadom, napisao je uz video snimku mjeseca: "Razumijete li što vam pokušavam reći? - Ja sam Mattman." Prije četiri dana je objavio na platformi X poruku vezano za mentalno zdravlje

- Učinimo stigme stigmom. Ja sam Mattman #mentalhealth.