POSEBNA NAVIJAČICA Časna sestra iz Tomislavgrada s Bad Blue Boysima navijala za Dinamo iz kaveza na Poljudu

Časna sestra Dinamo Bad Blue Boys
Privatni album

Večeras je u Splitu odigran najveći derbi hrvatskog nogometa u kojem su snage odmjerili Hajduk i Dinamo. Na kraju utakmice rezultat je glasio 1:1 čime mogu biti zadovoljniji Zagrepčani s obzirom na to da su održali bodovnu prednost +8 u odnosu na Hajduk.

Poveli su Bili pogotkom odličnog Marka Livaje u 26. minuti, a bod Modrima donio je Bruno Petković iz kaznenog udarca u 72. minuti susreta.

Derbije odigran u fantastičnom ambijentu za kojeg su se pobrinuli domaći, ali i gostujući navijači. Torcida je spektakularnom koreografijom obilježila 20. rođendan White Boysa i žestoko bodrila svoju momčad tijekom cijelog susreta. 

Podigli su i najvjerniji navijači Hajduka poruku u čast vukovarskog heroja Blage Zadre.

S druge strane podrška Dinamu bila je nešto manja skupina Bad Blue Boysa s obzirom na radni dan, no i oni su bili glasni tijekom utakmice. Ipak, svojim dolaskom zasjenila ih je posebna navijačica iz Tomislavgrada časna sestra Ivona Jurčević koja gaji veliku ljubav prema klubu iz Zagreba.

Ona je u kavez juga stigla ni manje ni više nego u svom redovničkom habitu i bodrila s Boysima Dinamo. Redari na ulazu u stadion ipak joj nisu progledali kroz prste. Morala je proći pretres kako bi se uvjerili da nema nedozvoljenih predmeta koji se ne smiju koristiti na nogometnim utakmicama, poput bengalki. 

Časna sestra je spremno raširila ruke i naravno sa sobom nije imala ništa nedozvoljeno.

Bengalke su ipak palili pripadnici Torcide i Bad Blue Boysa. Uistinu neobičan detalj s najveće utakmice hrvatskog nogometa.