PROMO  Zainteresirani ste za posao u Hrvatskoj? Iskoristite priliku!

Dekra posao
Dekra

DEKRA organizira sajam zapošljavanja u Mostaru u Hotelu Mepas (dvorana Princess ,6. kat), u utorak 14.03.2023. godine, u razdoblju od 17:00 do 20:00 sati. Iskoristite priliku i upoznajte se s tvrtkom "Eurospin Hrvatska“, otvorenim radnim mjestima, načinom rada i uvjetima koje kompanija nudi.

Ako Vas zanima sezonski posao u Hrvatskoj, ''Eurospin Hrvatska'' Vam nudi priliku da radite u pozitivnom i dinamičnom okruženju uz stimulativna primanja. Eurospin je lanac diskontnih trgovina, talijanskih korijena, specijaliziran za prodaju prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Ono po čemu se Eurospin razlikuje od ostalih trgovina, jeste činjenica da su jedini diskontni lanac u Europi koji prodaje isključivo svoje robne marke. Vođeni idejom kvalitetnih proizvoda po povoljnim cijenama, Eurospin je kupovno iskustvo zamislio kao brzo i jednostavno uz vlastiti asortiman s više od 2.500 tisuće proizvoda.

Iz godine u godinu Eurospin Hrvatska niže brojne uspjehe i izvrsne rezultate poslovanja, a ključnu ulogu u tome imaju ponajprije zaposlenici kod koji je prepoznata želja i motivacija za daljnjim rastom. Zahvaljujući razvojnim centrima, zaposlenici ove kompanije mogu razvijati kompetencije i specifične vještine koje su potrebne za daljnje napredovanje u karijeri. Razvoj vještina i predani rad zaposlenika je stavka koju ova kompanija neprestano prati, te na taj način prepoznavajući individualne kvalitete pojedinca i dajući im mogućnost za napredak u željenom smjeru.

Svi koji žele učiti i profesionalno se razvijati u dinamičnoj atmosferi, uz edukacije i mentorstvo kolega, imaju priliku započeti svoj put upravo u jednoj od trgovina Eurospin Hrvatska i to na pozicijama prodavača, mesara, noćnog punjača polica i dr.

Svojim sezonskim zaposlenicima Eurospin, pored edukacija i osobnog razvoja, osigurava atraktivna primanja i radne uvjete, mogućnost angažmana i nakon sezone, besplatan smještaj, dodatne sezonske bonuse, radnu uniformu. Pored navedenog zaposlenicima iz Bosne i Hercegovine se refundira trošak prijevoza i pokrivaju se svi troškovi vezani za početak rada (radna dozvola, sanitarni/liječnički pregled).

Dekra posao

DEKRA poziva sve zainteresirane da dođu na prezentaciju kompanije "Eurospin“ u Mostaru, utorak 14.03.2023. godine u razdoblju od 17:00 do 20:00 sati. Sajam će se održati u prostorijama Hotela Mepas (dvorana Princess, 6. kat). Svi prisutni će imati priliku da se upoznaju s uvjetima i načinom rada u navedenoj kompaniji, dok će svi zainteresirani kandidati imati priliku da na samom događaju obave i razgovor za posao.