Krenite na putovanje ka vrhuncu uspjeha: COS d.o.o poziva nove talente da se pridruže inspirativnom timu!

cos firma,oglas za posao ,posao,Competent Office Solutions d.o.o

Naša novoosnovana kompanija u Mostaru, Competent Office Solutions d.o.o, kontinuirano širi svoje redove i traži nove talentirane radnike koji dijele našu strast za izvrsnošću.

Bez obzira jeste li lokalni profesionalac ili želite priliku za rad u Njemačkoj u vašoj struci, mi smo mjesto za vas! Kao kompanija, stekli smo reputaciju visokih standarda i ističemo se na tržištu.

Pružamo iznadprosječna primanja, radne uvjete koji nadmašuju očekivanja i mogućnost profesionalnog razvoja. Naši zaposlenici uživaju u nizu povlastica, uključujući 30 radnih dana godišnjeg odmora, svakodnevnu motivaciju, timbildinge, opuštenu radnu atmosferu i vrhunsku plaćenu edukaciju.

Trenutno imamo otvorene pozicije na području Mostara, pridružite nam se i ostvarite svoj profesionalni potencijal:

HR MANAGER - Tražimo stručnjaka s poželjnim iskustvom u menadžentu ljudskih resursa. Odgovornosti uključuju:

• Upravljanje procesom zapošljavanja i selekcije

• Razvijanje planova razvoja zaposlenika i upravljanje performansama

• Komunikacija s zaposlenicima i rješavanje problema

cos firma,oglas za posao ,posao,Competent Office Solutions d.o.o

Marketing Manger 

Unutar vibrirajuće poslovne scene Mostara, postoji jedno iznimno uzbuđujuće radno mjesto koje te čeka - pozicija Marketing Managera. Ako si strastveni kreator, lider sa sjajnim vizionarskim umom i imaš nevjerojatnu sposobnost da ostvariš rezultate, onda je ovo prilika koju ne smiješ propustiti! Kao Marketing Manager u Mostaru, bit ćeš ključni član naše uspješne organizacije koja je posvećena postizanju izvrsnosti i inovacija u svijetu marketinga.

Tvoje analitičke vještine i sposobnost da prepoznaš i iskoristiš nove trendove bit će ključne za našu konkurentnu prednost na tržištu. Kao Marketing Manager, imat ćeš priliku raditi sa širokim rasponom projekata te ćeš biti u mogućnosti oblikovati priče koje će dovesti do dubljih veza s našim klijentima. Tvoj rad će biti prepoznat i nagrađen, a tvoj profesionalni razvoj će biti potpomognut kroz obuku i mentorstvo koje nudimo.

cos firma,oglas za posao ,posao,Competent Office Solutions d.o.o

Kvalifikacije:

  • - Prethodno iskustvo na poziciji Marketing Managera ili sličnoj ulozi
  • - Snažno razumijevanje digitalnog marketinga i trendova u industriji
  • - Poznavanje njemačkog i engleskog jezika B2 
  • - Kreativnost i sposobnost razvijanja inovativnih marketinških strategija
  • - Sposobnost multitaskinga i upravljanja vremenskim rokovima

Ako si osoba koja ima strast prema marketingu, voli izazove i ima viziju koja će donijeti značajnu promjenu, onda te pozivamo da se prijaviš za poziciju Marketing Managera u Mostaru. Uzmi kontrolu nad svojom karijerom i pridruži se našem timu stručnjaka koji su spremni promijeniti igru u industriji marketinga.

Prijavi se sada na email: [email protected] i budi dio nevjerojatne priče!

Sales Manager

Kompanija Competent Office Solutions d.o.o. proširuje svoj tim, te je u aktivnoj potrazi za talentom na radnoj poziciji Sales Managera.

Preduvjeti:
- Poznavanje njemačkog i engleskog jezika
- SSS/VSS
- Iskustvo u prodaji poželjno, ali nije neophodno.
- Odgovornost i samoorganizacija
- Sposobnost rada u timu

Nudimo: 30 radnih dana godisnjeg odmora, njemacki standard, iznadprosječna početna primanja, ugodnu i prijateljsku radnu atmosferu, motivacijski tim, mogućnost napredovanja, team-buildinge i mnoge druge.


cos firma,oglas za posao ,posao,Competent Office Solutions d.o.o

Ukoliko vas zanima ova pozicija i voljni ste da marljivo radite budite slobodni nas kontaktirati na e-mail: [email protected].