ZELENIKA Pojedini vijećnici su ‘silovali' medijski prostor i pravili cirkus

Ivan Zelenika
Hercegovina.info

Novoizabrani predsjednik Gradskog vijeća Mostara Ivan Zelenika, nakon današnje sjednice pred novinare je izašao ljut i razočaran ponašanjem vijećnika SDP-a i PMP-a koji su demonstrativno napustili današnju sjednicu.

"Nije bilo razloga da se na ovakav način sve završi. Imali smo dogovor da ćemo ispuniti sve zahtjeve kolege Zalihića i da ćemo ići u proceduru tajnog glasovanja i onda se dogodi što se dogodi. Nejasno, neodgovorno i nedopustivo ponašanje pojedinih vijećnika koji su na ovakav ili onakav način napustili sjednicu i iskoristili medijski prostor u vremenu dok smo mi pokušavali iznaći rješenje kako nastaviti dalje da okončamo izbor gradonačelnika.

Oni su silovali medijski prostor, pravili cirkus. Građani Mostara nisu zaslužili ovaj cirkus koji se danas dogodio", rekao je ljutiti Zelenika te izrazio nadu kako će Mostar u petak dobiti gradonačelnika nakon čega će biti sazvana izvanredna sjednica o privremenom financiranju. 

"Mi ćemo donijeti odluku o privremenom financiranju koju je pripremila služba zadužena za to i usvojit ćemo je kako građani Mostara ne bi čekali svoje isplate iz Proračuna dok mi ne završimo svoj dio posla", rekao je Zelenika medijima.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.