VIDEO  Za Ljubića je Stanivuković radikalni nacionalista, a Dodik nije

Milorad Dodik
Hercegovina.info

Dok je HNS sramotno ošutio kada su pitanju skandalozne Dodikove izjave da je u Bleiburgu sve trebalo pobiti, ne nazvavši ih nacionalističkim, brzo se predsjednik GV istog tijela drznuo lupnuti po mladom Stanivukoviću, kojeg su nažalost Miloradu Dodiku izabrali Banjolučani. 

Legenda čak kaže, kada je na HNS-u govoreno o (ne)osuđivanju Dodikove izjave, da je upravo Ljubić pozivao na razumijevanje jer predsjedniku trebaju otvorena vrata kod Dodika, te su u konnačnici neke stranke pojedinačno osudile Dodikove izjave(HSP i HDZ 1990.), dok HDZ BiH nikad nije. 

Sadržaj se učitava...

Međutim, isti onaj koji je opravdavao šutnju kada je u pitanju Dodik, nije se libio oplesti po mladom Stanivukoviću, te ga je brzo prozvao nacionalistom. 

„Što se dogodilo u Banja Luci. Jednoga vrlo umjerenoga, racionalnoga Igora Radojičića zamijenio je radikalni nacionalista kojem je zabranjen ulazak u Crnu Goru“, kazao je Ljubić, o čemu više možete pogledati u izjavi za N1.

Milorad Dodik, kako se moglo vidjeti prigodom lokalnih izbora izgubio je svaki kompas, odnosno pokazao pravo lice vlastitom narodu, kojem prijeti isključenjem grijanja. O Hrvatima je više puta govorio, a izjava o Bleiburgu jedna je od najupečatljivijih. Međutim, mladi Stanivuković očito je za Hrvate RS-a veće zlo, barem kako to vidi i tumači jedan od čelnih ljudi HNS-a.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.