SVE U "BOŽJIM RUKAMA" Čović ispričao kako je prebolio koronu

Dragan Čović
hercegovina.info

U programu RTRS-a, u emisiji Telering urednika i voditelja Mate Đokovića gostovao je predsjednik HDZ BiH Dragana Čović. Između ostalih tema Čović je Đakoviću ispričao kako je prebrodio koronavirus.

Na samom početku razgovora Čović je rekao kako je koronavirus krajnje ozbiljan.

"U interesu svih onih ljudi koji nam pomažu da sve ovo prevladamo, naših liječnika, stručnjaka, epidemiologa, treba kazati da je ovo krajnje ozbiljno, i svi koji podcjenjuju koronu, prave štetu svima, a naročito ako to radimo u javnosti. Osobno sam imao blaži oblik korone i najveći dio moje obitelji je bio na toj razini, a moje pitanje je kako onda izgleda teži oblik. Hvala Bogu sve se završilo dobro za dva do tri tjedna. Iskustva su takva da mogu svakome reći da drži distancu, održava higijenu, a sve ostalo je u rukama dragog Boga, vjerujte mi to je tako. Pitanje je kako je koji organizam spreman prihvatiti, koliko ima onih kroničnih drugih problema i koja doza virusa je apsorbirana kroz različite kontakte. Sve se svodi na socijalnu distancu, higijenu i ja mislim da smo riješili problem" rekao je Čović.

Kazao je kako je i njegova obitelj podcjenjivala virus.

"Iskustvo je značajno. Bojim se da smo i mi svi unutar moje obitelji to podcjenjivali dok nije došlo u naš dom", rekao je Dragan Čović.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.