REAKCIJA STANIVUKOVIĆA Dodik rekao da će "zavrnuti" grijanje svim onima koji su glasali protiv Radojičića

Milorad Dodik
Facebook

Milorad Dodik ne miri se s jednim od najtežih političkih poraza u svojoj karijeri. Dodik je izgubio glavni grad Republike Srpske, gdje je mladi 27-godišnji Draško Stanivuković porazio Igora Radojičića.

Vidno bijesan, Dodik je jučer zaprijetio svim Banjalučanima koji su glasali za Stanivukovića.

"Uzet ću biračke spiskove i vidjeti gdje je Stanivuković dobio podršku kako više tim mjestima ne bih davao pomoć", kaže Dodik i ljutito ističe da će obustaviti sve investicije i subvencije s nivoa Republike Srpske za Banjaluku, pa tako i one za grijanje."

Svoj odgovor na ove skandalozne izjave dao je danas novi gradonačelnik Banja Luke.

"Neki trenuci postaju vječnost, a znače veliku odgovornost na koju sam se spremao svih ovih godina. Na najavu opstrukcija našeg Grada, odgovorio sam pomirljivo, pozvao na političku mudrost, zrelost, a prije svega razum, poručio je danas novoizabrani gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Dobio je podršku Banjalučana za promjene u ovom gradu, koju nitko nije dobio već 22 godine.

''Stoga, moje dužnost jeste da štitim, čuvam i razvijam Banjaluku i da svaki njen građanin ima osigurane sve uvjete za život, pa i grijanje koje Dodik prijeti da će ,,zavrnuti’’ jer Vlada kao što je do sada neće sufinancirati isto. Banjaluci i njenim građanima neće ništa nedostajati, naprotiv i na sve napade na nas i naš Grad odgovarat ćemo na ovaj način, dok god to bude bilo moguće, ali ako baš neko bude htio ,,testirati’’ ponovo volju i strpljenje Banjalučana, dobit će naš mnogo jasniji odgovor. Banjaluka će ići naprijed, putem promjena i na tom putu je nitko ne može zaustaviti!'', rekao je Draško Stanivuković.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.