Pukla ljubav između Barašina i FTV-a

Samo zahvaljujući pribranosti jednog od Barašinovih tjelohranitelja novinar Avdić je prošao bez težih posljedica, prenosi Poskok.info

Sve se događalo u Tesliću, neposredno pred početak sastanka čelnika policijskih i pravosudnih državnih institucija, javlja FTV. Milorad Barašin postao je meta medijskog progona ove emisije i ove TV kuće, nakon što je i službeno preuzeo slučaj "Reket" u koji je umješan sam vrh SDP-a BIH. Radi se o Aferi koju gotovo svi mediji u državnom vlasništvu prešućuju po naredbi međunarodne zajednice i Zlatka Lagumdžije.

Nakon nedavne izjave kako će uskoro i službeno biti podignute optužnice u aferi "Reket" intenzitet napada na Barašina sa FTV-a ne jenjava. TV kuća koju uređuje Bakir Hadžiomerović, svojevremeno optužen za reket u slučaju INA, tako danas otvoreno medijski reketari tužitelje koji se usude kopati po "vrijednim i nadasve poštenim" SDP-ovcima. I to je medij kojemu međunarodni predstavnici u BiH, u povodu svjetskog dana slobode medija salutiraju. Iako ga takvog, nitko od njih ne bi poželio u svojoj zemlji.