NA POMOLU VELIKA SURADNJA Republikanci na MOST-ovoj listi za 11. izbornu jedinicu

Grmoja RAguž
Ilustracija hercegovina.info

Hrvatski Republikanci, prema svemu sudeći, u 11. izbornoj jedinici na izbore će izaći ispred MOSTA-a, potvrdio je to jutros za hercegovina.info predsjednik HRS-a Slaven Raguž

Na svom Facebook profilu Nikola Grmoja je najprije objavio fotografiju na kojoj u društvu s Ragužem uz koju je napisao:

Sadržaj se učitava...

Nakon Grmojine objave, kontaktirali smo predsjednika Republikanaca:

"Blizu smo dogovora oko nastupa u 11. izbornoj jedinici, odnosno da HRS u toj izbornoj jedinici na izbore izađe ispred MOSTA-a. Nisu još dogovoreni svi detalji, no, mislim kako ćemo do kraja tjedna postići konačan dogovor.

Nama je cilj s MOST-om stvoriti jednu dugoročnu suradnju, da to ne bude samo za ove izbore, već da u BiH i Hrvatskoj stvorimo jednu jaku alternativu ovoj jednoj klijentelističkoj, režimskoj i neokomunističkoj politici s obje strane granice. U tom cilju ćemo definirati dogovor i vjerujem da će stvari biti konkretizirane krajem tjedna, kako sam već i rekao".

Značajnu ulogu je odigrao i Nino Raspudić.

"Nino Raspudić je tu i presudio. Jedan od njegovih uvjeta je bio da on koordinira stvari u 11. izbornoj jedinici i on je inzistirao da tu budemo mi. To je bio inicijalni razlog zašto smo uopće ušli u bilo kakve razgovore s Mostom", rekao je za hercegovina.info Slaven Raguž.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.