'MLATARALO', 'LUPETALO', KOMPLEKSI Aleksandar Vulin izvrijeđao Milanovića i Đukanovića

Milanović Đukanović
AA

Srpski ministar unutarnjih poslova i predsjednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovorio je na, kako je rekao, "provokacije iz Zagreba" odnosno izjave tijekom sastanka predsjednika Zoran Milanović s predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem u Zagrebu, javlja Tanjug.

Vulin je rekao da "dugo nije vidio toliko kompleksa na jednom mjestu".

Milanović Đukanović

''Kada se nađu Milanović i Ðukanović, znamo da će Srbi biti krivi zbog nečega, a Vučić napadnut zbog bilo čega, tako je to kada se nađu 'mlataralo' i 'lupetalo'.Toliko kompleksa na jednom mjestu nije dugo viđeno, pa i nisu imali ništa drugo da rade nego da komentiraju izjave Aleksandra Vučića koje nikada nije dao'', kazao je Vulin.

Na susretu u Zagrebu Milanović je odmah na početku rekao da je Đukanović u Zagreb doputovao nakon što ga je on pozvao. Milanović je rekao da je susret dvojice predsjednika bio u planu odranije, ali da su ga ubrzali najnoviji događaji u Crnoj Gori:

"Uslijedio je nakon čudnih događaja na Cetinju."

Đukanović je u Zagrebu rekao da se "u Crnoj Gori vodi bitka za sačuvanje neovisnosti" te republike, a Milanović je "dao punu podršku modernoj, građanskoj Crnoj Gori".