Mladen Ivanković Lijanović: ''I dalje prevarantska stranka građane gura u siromaštvo''

Njihovom pogubnom politikom koju su provodili svih ovih 20 godina, želi se i dalje ova zemlja gurati u ponor, njeni građani u još veće siromaštvo i dužničko ropstvo.

Prevarantska stranka neadekvatnom poreznom politikom, želi zadržati ovo nepravedno stanje u kojem su bogati i siromašni stavljeni u istu ravan. Osnovne životne namirnice, rad i stvaranje novih vrijednosti koje su neophodne u svakodnevnoj upotrebi našim građanima, moraju biti rasterečene velikih nameta kao što je to sada slučaj.

Narodna stranka Radom za boljitak zbog građana ove zemlje, istrajat će u borbi koju provodi tijekom svog desetogodišnjeg djelovanja, a kojom želi oporezovati luksuz u BiH. Svi oni koji žele da konzumiraju luksuz to treba i da plate, te da rastarete porez na život i rad, kako bi svi oni koji žele živjeti i raditi imali uvjete da to i ostvare'', izjavio je Mladen Ivanković Lijanović, predsjednik Narodne stranke Radom za boljitak i zastupnik u PD PSBiH, povodom nastavka vođenja loših politika u BiH od strane predstavnika prevaranstke stranke, HDZ-a BiH.