Mladen I. Lijanović: HDZ BiH glavni krivac za negativno izvješće Europske komisije

Mladen Ivanković Lijanović, Mladen Ivanković Lijanović, Mladen Ivanković Lijanović, Vijeće ministara BiH

Izvještaj Europske komisije, kao i izjave pojedinaca, da  , ,,ako rat ponovno izbije u BIH, niko neće moći da tvrdi da nije bilo upozorenja ", prednjače između ostalog u cijeloj toj kampanji. Glavni krivci, sukreatori i supotpisnici ovog negativnog izvještaja Europske komisije, jesu predstavnici HDZ BiH, kojima jedino odgovara ovakvo stanje, kako bi i dalje mogli što lakše ostvariti svoje foteljaške interese.

Logično je da običnog građanina u BiH, koji je i previše ojađen, obespravljen i svaki dan gladniji, takve stvari još više kolebaju u vjeri u bilo kakav boljitak na ovim prostorima," izjavio je predsjednik Narodne stranke Radom za boljitak, Mladen Ivanković Lijanović danas u Sarajevu, nakon održane konstituirajuće sjednice Komisije za provođenje presude „ Sejdić-Finci "

„Cjelovita Bosna i Hercegovina, u kojoj žive tri konstitutivna naroda i građani koji se izjašnjavaju kao ostali, od strane onih koji joj žele dobro, a kojih ima dovoljno u BiH i van nje, biti će sačuvana i povedena u EU integracije i ekonomski oporavak i to na principima međuetničke suradnje i dobrosusjedskih odnosa. Jednakopravnost svih naših građana biti će zastupljena na svakom pedlju naše Bosne i Hercegovine. Današnje konstituiranje Komisije za provođenje presude „Sejdić-Finci" mali je korak za nas parlamentarce, a veliki za uspostavu pravičnosti i sistemskoj zaštiti svih građana ove zemlje," dodao je predsjednik Ivanković.