"MI SE NE KRIJEMO" HRS se ograđuje od grafita "HDZ lopovi"

HDZ BiH, priopćenje, govor mržnje, GO HRS, priopćenje za javnost
G.Š./Klix.ba

GO HRS-a oglasio se GO HRS priopćenjem za javnost u kojem se ograđuju od grafita "HDZ lopovi", koji su osvanuli na ulicama Mostara.

Isto prenosimo u cijelosti:

"Budući da se po društvenim mrežama, Internet portalima, kao i mostarskim gradskim kuloarima širi priča kako su autori, po HDZ, uvredljivih grafita i plakata aktivisti HRS-a, osjećamo potrebu očitovati se priopćenjem na tu temu.

HRS će na izborima nastupiti samostalno. Ni pod kakvom krinkom HNS-a koji je, na žalost, postao HDZ-ovskom karikaturom. No, ograđujemo se od bilo kakvih plakata, grafita i svega sličnog s kojim se vrijeđa ova stranka. Mi se ne krijemo i nikada nećemo kriti iza kukavičkih poslijeponoćnih akcija.

Svoje bitke vodimo u Skupštini, u vijećima i nemamo straha reći svakome u lice što ga sljeduje. Gospodo iz HDZ-a, koalicijama sa onima koji gaze prava Hrvata u BiH, sudjelovanje sa istima u vlasti na svim razinama izdali ste sva načela za koja smo se skupa zalagali u sklopu HNS-a. Svojom nesposobnošću, neradom, licemjernošću, borbom za isključivo svoje interese, odgovorni ste za moralnu, kulturološku i gospodarsku degradaciju našeg društva, čega je kruna bila propast Aluminija. Privatizirali ste sve, od županije, grada, institucija, pa želite sada, naučenim komunističkim metodama, pred izbore privatizirati i ljudske umove. E neće ići!

Ljudi će prozreti vašu totalitarnu taktiku i prestati birati manje loše. Zbog tobožnjeg straha od lošijeg, svima nam je loše. Svima, osim vama. Došao je trenutak da vam netko, koga ne možete kupiti korupcijom, novcem i pozicijama konačno stane na put, zaključuju iz HRS-a i kažu "vidimo se na izborima".