Lokalni izbori u Mostaru su neophodni za njegov opstanak

Ivan Pandža, predsjednik županijskog povjerenstva Narodne stranke Radom za boljitak HNŽ na sastanku je izrazio zadovoljstvo radom općinskih povjerenstava i odbora, te pohvalio činjenicu da će Narodna stranka Radom za boljitak imati najveći broj mladih ljudi na svojim kandidatskim listama u HNŽ-u.

''Narodna stranka Radom za boljitak na lokalne izbore izlazi u svim općinama u Hercegovačko-neretvanskoj županiji osim u Ravnom. Posebno ističem angažman i trud naših mladih koji su svojim učešćem na listama iskazali jasnu želju za promjenama. Kandidatske liste za općine Konjic, Jablanica, Prozor-Rama, Čitluk, Čapljina, Stolac i Neum u kojima su raspisani izbori su gotove i njihovu okosnicu čini preko 60% mladih i obrazovanih kandidata'', istaknuo je na sastanku Pandža.

Nezaobilazna tema sastanka je bio i Grad Mostar u kojem izbori još uvijek nisu raspisani. ''Politička situacija u Mostaru trenutno je u fazi mirovanja, naredna sjednica Gradskog vijeća će pokazati jesu li stavovi oko važnih odluka za Grad Mostar među odgovornim strankama konačno usuglašeni. Prijedlozi ekspertnog tima čiji je cilj bio iznaći rješenje situacije oko provedbe Odluke ustavnog suda po pitanju Mostara nažalost se neće naći na dnevnom redu sjednice čime ćemo izgubiti još više vremena, što u konačnici za posljedicu može imati neodržavanje izbora i produljenje krize u Gradu Mostaru. Narodne stranke Radom za boljitak u Mostaru je jasnog stava da se izbori u ovom gradu trebaju održati, te se sukladno tome po svome planu za njih i priprema'', zaključio je Milenko Paunovski, predsjednik Gradskog odbora Narodne stranke Radom za boljitak Mostar i vijećnik u Gradskom vijeću Grada Mostara.