KORDIĆ Nadam se da će se sve riješiti u petak, mi smo 'komunalci' ostavimo se politiziranja

Gradsko vijeće Mostar
hercegovina.info

Nakon današnje sjednice Gradskog vijeća Mostara, dr. Mario Kordić, koji je u ponovno u drugi krug prošao s jednakim brojem glasova njih 14, rekao je kako se nada da će najkasnije u subotu biti izabran novi gradonačelnik.

"Posebno bih se želio zahvaliti gradskim vijećnicima, koji su bili na ovoj sjednici da smo smogli naći rješenje i nastaviti sjednicu. Ljudi su glasovali za nas i očekuju puno od nas. Ovaj grad već dugo vremena ima situaciju kakvu ima s Gradskim vijećem i konačno je došlo vrijeme da ćemo to riješiti u petak ili u subotu. Ja se nadam da će se u petak sve završiti. Želim se zahvaliti građanima koji su sve ovo skupa strpljivo gledali".

Kordić je rekao kako ne treba politizirati stvari.

"Također, kako je rekao kolega Guzin, važno je da se ostavimo politiziranja cijele priče. Radi se o gradu i Gradskom vijeću. Mi smo ovdje 'komunalci', netko tko se treba baviti komunalnim pitanjima, a ne velikim političkim. Drago mi je da smo na kraju sjednice imali zaključak kojim smo osudili sav govor mržnje i sve ovo što se događalo posljednjih dvadesetak dana, kako bi zaštitili naše vijećnike", rekao je Kordić medijima.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.