FOTO  KOALICIJA "MOSTAR MOJ DOM" Mostarcima vratiti grad koji su im oteli HDZ i SDA

Koalicija Mostar moj dom
hercegovina.info

U Mostaru je danas predstavljena koalicija "Mostar moj dom", koja je i ujedno prva koalicija iz reda hrvatskog naroda koja će na predstojećim lokalnim izborima izaći odvojeno od Hrvatskog narodnog sabora.

Koaliciju čine HSP-HSP BiH- HKDU-HRAST, a podržavaju je i ujedinjeni HSP Miljenka Miloša, HČSP Tadije Ljubičića, te HSP na čelu kojega je Vesna Pinjuh.

"Program naše koalicije će biti najbolji i neće biti nerealan i populistički. Mi imamo program koji će od Mostara napraviti kulturno i gospodarsko središte", rekao je u svom izlaganju Nikola Raguž te dodao je da će se tražiti potpuna revizija poslovanja Grada Mostara. Svoj program ova koalicija predstavit će prvi dan predizborne kampanje. 

Iz koalicije su istaknuli kako su se ove stranke jedine uspjele oduprijeti floskulama HNS-a te su izrazili žaljenje što se još neke stranke koje su trebale biti u ovoj koaliciji nisu oslobodile tog pritiska.

Cilj ove koalicije je građanima Mostara vratiti njihov grad koji su im, kako ističu oteli HDZ i SDA.

"Te stranke vladaju Mostarom punih trideset godina, a zadnjih dvanaest godina vladaju tako da su besramno suspendirali demokraciju te vladaju bez Gradskog vijeća, što im je bio savršen recept za potkradati gradsku imovinu i gradska javna poduzeća", rekao je Raguž.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.