KERUMOV SHOW Nije bitno je li ga Plenković taka, a neugodno je vidjeti da se dva muškarca ljube na Rivi

Sučeljavanje izbori
Screenshot/RTL

U programu RTL-a večeras se održalo sučeljavanje kandidata pred parlamentarne izbore koji će se u Hrvatskoj održati 5. srpnja. Tako su se u studij našli Ruža Tomašić, Božo Petrov, Željko Kerum, Vili Beroš i Arsen Bauk.

Na svoj osebujan način show je ukrao Željko Kerum, koji je odgovaranjem na pitanja na sebi svojstven način, izazvao čak i osmijehe na licima svojih protukandidata.

Nakon što se povela rasprava o tome je li premijer Hrvatske Andrej Plenković trebao ići u samoizolaciju, zbog kontakta s Novakom Đokovićem, u kojoj su najglasniji bili Božo Petrov i Vili Beroš, Kerum je rekao.

"Ako je nekoga dirao, dirao je sa svojom rukom, ne tuđom. Izgubiti 20 minuta u emisiji koja je bitna, što tišti građane, govoriti je li nekoga Plenković taka. To uopće nije bitno, ako je, ići će u bolnicu i to je to."

Odgovarajući na pitanje zašto na listama nema javno deklariranih homoseksualaca, rekao je Kerum, dodajući kako njega inače nije briga tko s kim spava i da svatko sa svojim tijelom može raditi što ga je volja.

"Ha vidite, malo pomalo... Ja se sjećam kad sam bio gradonačelnik Splita, kad je bila prva ta parada, puno je ljudi izašlo kontra toga, a u zadnje vrijeme sve manje i manje. Tko će što raditi, to je njihov odabir, a svak' ima svoj stav, svoje mišljenje i to ako rade, bilo bi dobro da rade skriveno. Mislim skriveno, da nije... Neugodno je vidit da se dva muškarca drže za ruke i ljube u usta.

Mislim da to još nije, kako bi reka, prihvatljivo za naše društvo, razumijete? Ima soba, ima kuća, ima brod, šta ja znam. Ali sad da to se ide javno na Rivu šetat i ljubakat, mislim da još nije vrijeme za to", rekao je Kerum.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.