Jerko Ivanković Lijanović: Idući tjedan presudan za budućnost građana

Dobar loš zao emisija, Jerko Ivanković Lijanović, NSRzB, Jerko Ivanković Lijanović, Jerko Ivanković Lijanović, sdpbih, Jerko Ivanković Lijanović, razvojna banka, Jerko Ivanković Lijanović, poljoprivreda, Jerko Ivanković Lijanović, platformaši, poticaji, Senad Avdić, Jerko Ivanković Lijanović, kazneno djelo, Jerko Ivanković Lijanović, platformaši, savjetnici, dnevnice
Svjesni smo i suglasni već dugo da ova zemlja mora krenuti putem EU integracija, socijalnog i ekonomskog oporavka što je jedino moguće ostvariti uz međuetničku suradnju, a ne konflikt.

Ovako više ne može, jer su zemlja i građani u krajnje alarmantnoj poziciji", izjavio je za fenu dopredsjednik Narodne stranke Radom za boljitak Jerko Ivanković Lijanović.

"Iskreno se nadam da će lideri političkih stranaka u BiH ovom prilikom smoći snage da u prvi plan stave interese ojađenih, osiromašenih i obespravljenih masa koji su ih birali, a ne svoje osobne apetite. Bosna i Hercegovina i njeni građani hitno trebaju političko vodstvo sa jasno zacrtanom vizijom i metodama oko vođenja svih oblasti za naredne četiri godine, a ne one koji će je i dalje gurati u propast i dužničko ropstvo. Nadam se kako nikome nije u interesu kaos i mogući scenarij nereda na ulicama", dodao je Jerko Ivanković Lijanović.