HSS: Milić laže, HSP nema potporu HSS-a

Naime, 10.veljače u emisiji "Odgovorite ljudima"koja se emitira na FTV-u predsjednik Glavnog stana HSP-a ,na pitanje gledatelja iz Stoca je odgovorio uz ostale nebuloze koje nemamo namjeru komentirati i to kako "platformaši" imaju legitimitet hrvatskog naroda a kao jedan od razloga je naveo i to da imaju potporu HSS-a što je bjelodana neistina.

Podsjećamo i gospodina Milića i njegove "platformaše" da je 17.prosinca 2010. godine HSS javnosti povodom najave potpisivanja platforme uputio priopćenje, gdje je taj čin HSP-a nazvao veleizdajom,te jednostrano prekinuo sve kontakte sa Hrvatskom strankom prava sve dok ista ne počne provoditi politiku u interesu hrvatskog naroda i promjeni cjelokupno vodstvo stranke koje je počinilo veleizdaju.

Pošto je gospodin Milić u rečenoj emisiji govorio i ikavicom podsjećamo ga također da smo im tada poručili "Nećemo vas se ni šćapom dodit".

Ukoliko to i dalje smatrate potporom HSS-a dvjema bošnjačkim strankama,jednoj privatnoj i Hrvatskoj stranci prava izvještavamo Vas, gospodine Miliću da Hrvatski blok, koji predvode dva HDZ-a ima punu potporu HSS-a, stoji u priopćenju za javnost ove stranke.

Hrvatska seljačka stranka svoju potporu kao, naglašavamo, hrvatska stranka može dati jedino onima koji zagovaraju ravnopravnost naroda, ne građana, a kao seljačka stranka nikada nećemo pristati na građansku platformu. Ako se u svakom selu zna što je čije,ne vidimo razloga da se to ne zna na prostoru cijele BiH.

Razlog zbog čega nemate niti možete imati potporu HSS-a je vrlo jednostavan. HSS se samo čvrsto drži onoga što je Vaš predsjednik,gospodin Zvonko Jurišić rekao u razgovoru za Dnevni list 22 kolovoza 2010.

"Pravo i jedino normalno rješenje bi bilo da Hrvati sami odlučuju o svojoj sudbini,odnosno budućnosti.Rješenje bi znači bilo da bh.Hrvat ima priliku zaokružiti nekog od predstavnika svojih političkih stranaka, a nikako Željka Komšića ili Jerka Ivankovića-Lijanovića.