Hrvati u BiH pred izbore: Dva lica Martina Raguža

HDZ 1990, Martin Raguž, izbori 2010, Martin Raguž, Martin Raguž, BIH, uređenje, HDZ 1990, Martin Raguž, HDZ 1990, Martin Raguž, raskol, Prof.dr. Dražen Pehar, Martin Raguž, Martin Raguž, Amerika, Politika, BIH, izbori, Martin Raguž, Martin Raguž, Hrvati u BIH, izbori, Martin Raguž, Željko Komšić, izbor, NSRzB, potpora, Martin Raguž, Martin Raguž, Hrvati u BIH, izbori
U tu vrhu pokrenuli su svoju propagandnu mašineriju koja biračima želi prikazati Martina Raguža kao mladog i proeuropskog političira koji se zalaže za bolje sutra cijele BiH. Sukladno tome Martin je čest gost u bošnjačkim medijima, odakle punim ustima zagovara modernu, proeuropsku i kakve sve ne BiH. Da bi BiH došla do te moderne i europske države preduvjet je da on, Martin Raguž bude izabran za člana Predsjedništva BiH.

Isti taj Martin Raguž je do samo prije godinu dana sjedio rame uz rame s Draganom Čovićem u vrhu Hrvatskog narodnog sabora. Isti taj Martin Raguž je zagovarao federalnu jedinicu s hrvatskom većinom. Isti taj Martin Raguž je zahtijevao da bošnjaci prestanu sa majorizacijom Hrvata u BiH birajući im političke predstavnike.

Danas se sve to krije i dovoljno je baciti samo mali pogled na bošnjačke medije koji Martinu nude više prostora nego li svojim kandidatima za člana predsjedništa. Dovoljno je baciti pogled na Martinovu facebook stranicu pa vidjeti tko mu tamo podilazi i tko ga podržava. Dovoljno je reći sa Martin sada javno kaže da ne vidi ništa sporno u tome što ga podržavaju Bošnjaci.

Narod se ne može prevariti i narod će znati odgovoriti na izborima 12. listopada što misli o bošnjačkim kandidatima za hrvatskog člana predsjedništa. Hrvatima je sada najlakše izaći na izbore jer imaju samo jednog kandidata za svog člana predsjedništva. To možda nije dobro za demokraciju, ali je dobro za narod koji se bori za svoju opstojnost.