HRS Bog vidi za koga glasujete, Dragan i Miro ne

HRS, Hrvatska republikanska stranka
Mili Marušić

Hrvatska republikanska stranka, večeras je na svom Facebooku objavila kako je jedina stranka koja je upozorila da se proračunski novac Grada Širokog Brijega troši netransparentno, nenamjenski i protivno Zakonu, što je potvrdio i Ured za reviziju institucija Federacije BiH koji je objavio izvješće o financijskoj reviziji za Grad Široki Brijeg.

Kažu i kako su zbog toga bili prozivani za politikantstvo, a nakon svega su pozvali Širokobriježane da u studenom na lokalnim izborima glasuju za transparentan Široki Brijeg.

"Kao što je to bio slučaj s proračunom HNŽ-a, revizorsko izvješće Grada Širokog Brijega potvrdilo sve naše navode koje smo iznosili na sjednicama gradskog vijeća. Na tematskoj sjednici vezanoj za proračun HRS je JEDINA stranka koja je upozorila kako se proračunski novac Grada Širokog Brijega troši netransparentno, nenamjenski i protivno Zakonu o proračunima.

Nakon iste sjednice po portalima i medijima smo optuživani za politikantstvo i "prikupljanje političkih poena". Je li ured za reviziju također "prikuplja političke poene"?

Zato, dragi Širokobriježani, u studenome na izborima glasujte za transparentan i namjenski Široki Brijeg! Sjetite se uvijek kako Bog vidi za koga glasujete, a Dragan i Miro ne", stoji u objavi HRS-a.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.