Usta moja hvalite me sama: Nikšić je najbolji premijer FBiH od njezina osnutka

Dobar loš zao emisija, Jerko Ivanković Lijanović, NSRzB, Jerko Ivanković Lijanović, Jerko Ivanković Lijanović, sdpbih, Jerko Ivanković Lijanović, razvojna banka, Jerko Ivanković Lijanović, poljoprivreda, Jerko Ivanković Lijanović, platformaši, poticaji, Senad Avdić, Jerko Ivanković Lijanović, kazneno djelo, Jerko Ivanković Lijanović, platformaši, savjetnici, dnevnice
...8. međunarodnoga sajma poljoprivrede i prehrambene industrije - Sajma šljive, na kojemu je ove godine, prvi put, organiziran i Info-štand Federalnoga ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.

Ivanković Lijanović  je sudjelovao na svečanosti otvorenja te najstarije specijalizirane sajamske manifestacije u BiH i tom se prilikom obratio okupljenim gostima, uzvanicima, izlagačima i posjetiteljima.

"Zbog pogrešne politike u posljednjih 15 godina, bez zaštite i s nedovoljno poticaja, proizvodnja hrane je kod nas došla na rub propasti. Trenutačno, pet puta više uvozimo hrane nego izvozimo, i svake godine iz naše zemlje za hranu ode oko 2 milijarde KM. Stoga, hvala svima koji proizvode hranu. Svi oni imat će moju nesebičnu potporu, a zahvaljujući najboljem premijeru FBiH od njezina osnutka, imat će potporu i Federalne vlade. Zajedničkom borbom pobijedit ćemo sve one koji nam budu stajali na puta da osiguramo dovoljno hrane za domaće stanovništvo“,kazao je Ivanković-Lijanović.


Da nije žalosno bilo bi smiješno, ali to je realnost današnje BiH. Usta moja hvalite me sama, očito je novi slogan platformaške vlasti i države za čovjeka. Ukoliko nastave kao što su i počeli ova najava ne znači ništa drugo nego da ćemo uz hranu koju nam oni nabave ostati gladni.

hercegovina.info