Dragan: Zapošljavaš nećake, Nadan: Mlatiš žene!

dragan primorac
Među predsjedničkim kandidatima počela je borba za rodni Split.

Dragan Primorac je očito zaključio da mu je najjači konkurent Nadan Vidošević, pa ga je žestoko napao.

"Je li normalno da se u Hrvatskoj gospodarskoj komori zaposle tri nećaka, a mislili smo da je gotovo s time, ili da je tajnica isto tako u rodbinskoj vezi?", upitao se Primorac i direktno napao Vidoševića.

'Ujko Nadane, dosta je!'


"Dosta je toga, ujko Nadane, i mi smo građani ove države, ali nismo nećaci", rekao je Primorac. Dodao je kako, dok su Nadanovi rođaci zbrinuti, njegov brat Damir nije mogao postati predsjednik suda.

"Samo zbog toga što bi bio predsjednik Županijskog suda i što bi bilo otvoreno najmanje deset procesa, koji danas nisu otvoreni, a neki se tiču i predsjedničkih kandidata. Trenutno su dva procesa o kojima priča Split i Hrvatska. Jedan je Dalmacijacement, a drugi Hajduk", prenosi Nova TV Primorčeve riječi.

Primorac nije štedio ni bivšeg šefa u Banskim dvorima. Pojadao se da je kao ministar mogao skrbiti samo o svom resoru, a da je sada jasno, nakon odlaska čelnog čovjeka Vlade, da se politika miješala u sudstvo jer su se tek sada počeli otvarati procesi. Primorac je prešutio ono što je ranije stalno isticao, da je njegovo prijateljstvo sa Sanaderom razlog što je uopće ministar.

Vidošević je oštro uzvratio Primorcu: "U životu je važnije tko o vama govori, a ne što se o vama govori, a gospodin Primorac o meni nema što govoriti u tom smislu. Čovjek koji je pobjegao iz moje države, dok sam se borio za njezinu slobodu, dok sam otvarao radna mjesta, o meni nema što govoriti. Čovjek koji mlati žene, to je nemoralno da ne može biti nemoralnije."

net.hr

piše : Željko