Dodik: 'Mi imamo popisanih 55 000 glasova u Banja Luci koji će sutra glasat. Džaba se boriš, bolan. Samo ti govorim da ćeš džabe potrošit pare'

Milorad Dodik

Lider SNSD-a Milorad Dodik, koji je danas najčešće stajao za skupštinskom govornicom, ponovio je danas da je već rezervirao šatore, muziku, jaganjce i prasiće za kampanju u Banja Luci i da će pobijediti.

"A sad kad mi krenemo u Banja Luci držati šatore i sređivati ljude , kad dovedemo orkestre i počne pjesma, nema šanse da nas pobjedite. Džaba pokušavate. Već smo rezervisali sav jagngnjeći i praseći fond za takvu vrstu priče.", rekao je Dodik.

"Mi imamo popisanih 55 000 glasova u Banja Luci koji će sutra glasat. Džaba se boriš, bolan. Samo ti govorim da ćeš džabe potrošit pare" - izjavio je.

Otkrio je i da je Vlada već spremila projekte koje će realizirati tijekom izborne kampanje slijedeće godine, kada će se održati lokalni izbori u BiH.

"Rasprava u Narodnoj skupštini Republike Srpske pretvorila se u reality show ", rekao je poslanik SDS-a Darko Babalj, navodeći da nije dobro to što se radi.

https://www.youtube.com/watch?v=dKlWdLMe9Q0&feature=emb_title

"Umjesto da vidimo kakva nam je stvarnost, kako žive umirovljenici i radnici, mi pričamo o prošlosti i o nekim jaganjcima", rekao je Babalj, navodeći da Republici Srpskoj treba zajednička i bolja budućnost.

Dodiku je odgovorio poslanik PDP-a Draško Stanivuković, koji je rekao da su mu džaba i šator, i muzika, i prasići i jaganjci, da neće pobijediti, jer Banjalučani neće dozvoliti da budu kupljeni.

https://www.youtube.com/watch?v=Qzz0ng_RMdM&feature=emb_title