ČITLUK Sučeljavanje kandidata za načelnika

Čitluk
Hercegovina.info

Udruga mladih BRUM organizira javno sučeljavanje kandidata za načelnika općine Čitluk. Sučeljavanje je planirano za ponedjeljak 9. studenog. Na javno sučeljavanje pozvani su svi kandidati.

"Broćanska udruga mladih BRUM odlučila je i ovaj put, kao i prije četiri godine, a sve u interesu mladih i svih ostalih građana općine Čitluk, postaviti pitanja kandidatima za načelnika na predstojećim lokalnim izborima. Međutim, ovaj put odlučili smo organizirati susret u formi sučeljavanja. Marin Radišić i Milenko Dugandžić te Marko-Antonio Brkić, pozvani su na javno sučeljavanje, a susret bi bio moderiran od strane naše udruge, te medijski i televizijski popraćen.

Ne moramo posebno naglašavati koliko bi ovakav događaj podignuo razinu demokracije i dijaloga u našem kraju, budući kako do sada nismo imali prilike vidjeti zajednički nastup svih kandidata.

Mi mladi odrastamo u dinamičnom okruženju, te svakodnevno gledamo i pratimo medije i ljude od kojih učimo ili koji dijelom odlučuju o našoj sudbini. Želimo čuti odgovore na pitanja koja nas zanimaju te donijeti za nas ispravniju odluku na predstojećim lokalnim izborima.

Također nam je za ovu odluku važno da se svi kandidati zajedno susretnu i na dostojanstven i ljudski način sučele svoja mišljenja i ideje o budućnosti naše Općine.

Nadamo se da će  se kandidati za načelnika općine Čitluk odazvati na naš poziv, te zajedno napraviti jedan pozitivan korak prema kulturi dijaloga, kritičkog mišljenja te zajedništva u našem Brotnju", stoji u njihovom priopćenju."

Sučeljavanje na svoj način organizira i portal hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.