POLAKO MLADA Žena iz Bosanske Gradiške izašla normalno iz auta, a onda napuhala 5,19 promila

Žena alkotest
Ilustracija

Žena (46) iz Bosanske Gradiške postala je neslavni rekorder kada je tijekom prošlog vikenda ustanovljeno da je vozila automobil s nevjerojatnih 5,19 promila alkohola u krvi. 

U Policijskoj upravi rekli su da su 9. listopada oko 01:15 sati u mjestu Čatrnja zaustavili automobil. Prilikom alkotestiranja kod vozača je utvrđena spomenuta količina alkohola.

Bez problema izašla iz automobila

Prema pisanju portala Srpskainfo, ona na prvu nije policiji djelovala da je toliko bila pijana, ali je šok nastao nakon testiranja. Istu večer u Bosanskoj Gradiški je uhićena još jedna pijana žena za volanom, ali je ona napuhala "samo" 1.67 promila.

Vesna Vučić, glasnogovornica policije rekla je da je nevjerojatno koliko se ovaj slučaj komentira i koliku pažnju je privukao.

Bez problema je izašla iz automobila, a jedino po čemu su posumnjali je izgovor, zaplitala je jezikom, po neku riječ nejasno izgovarala, ali je na nogama bila sasvim stabilna.

"Tek kada je izmjereno ovako visoko pristustvo alkohola u krvi, policajci su se začudili, da je to uopće moguće. Pojedinci, u javnosti, sumnjaju u instrument, ali tome nema mjesta. I ista osoba, evidentirano je u policijskim dokumentima, prethodno je kažnjena zbog 3,5 promila alkohola u krvi, ali se nije promijenila. Nastavila je piti i voziti", kažu iz policije za portal Srpskainfo.

Nije imala prometnih nesreća

Karakteristično je, da ista žena, bez obzira što pije i vozi, nije imala prometnih nesreća.

Poslije isključenja iz prometa, u Policijskoj stanici provela je devet sati na triježnjenju. Određena joj je kazna od 400 KM, na dva mjeseca bit će oduzeta vozačka dozvola plus dva kaznena boda.

Tragajući za još nekim detaljima o njoj, u službenim policijskim zabilješka piše da je po zanimanju konobarica, a njeni prijatelji kažu da voli i pisati poeziju i nostalgične tekstove.