Pogodite koga je Čović zvao danas

Dragan Čović
HDZBiH

Nakon što smo jučer konstatirali da bi lider najjače stranke u Hrvata Dragan Čović morao zbiti redove, te ondje gdje je moguće, i gdje direktno sudjeluju i čine vlast spriječiti kolaps gospodarstva, i negativne efekte koronavirusa, predsjednik HDZ BIH Dragan Čović razgovarao je s predsjednicima županijskih Vlada i ravnateljima županijskih Uprava civilne zaštite, a ne s veleposlanicima ovih ili onih zemalja kao u prethodnim danima. Slučajno, ili pak ne, uslijedilo je to nakon naše sugestije.

„Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Dragan Čović održao je danas video sastanak s predsjednicima županijskih Vlada izabranih ispred HDZ-a BiH i ravnateljima županijskih Uprava civilne zaštite.

Razgovarano je o poduzetim mjerama i učinjenim koracima pri zaštiti zdravlja stanovnika i zdravstvenog sustava na svim županijskim područjima. Komentirane su prepreke i poteškoće u radu Uprava civilne zaštite, te kako ih otkloniti. Istaknuta je potreba snažnijeg koordiniranja svih aktivnosti s ciljem kontroliranja ukupne zdravstveno epidemiološke situacije vezane uz pandemiju koronavirusa“, ističe u priopćenju HDZ BiH.

Između ostalog, dužnosnici su pozvali na razumno i zajedničko djelovanje u ovoj teškoj situaciji, kao i na rad za dobrobit svih naših stanovnika. Važnim je naglašeno poštivanje svih donesenih mjera, preporuka i odluka, nadležnih institucija i medicinske struke, kako bi se što prije oporavili od pandemije koronavirusa.

Naravno, Čović ni ovaj put nije zaboravio ažurirati zbirku knjiga uz laptop.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.