Planinari pomažu maloj Ivi Šunjić, vikend na Bogodolu je rezerviran za vrhunska jela i ugodan ambijent

Iva Šunjić,Turska,HPD Prenj

Hrvatsko planinarsko društvo „Prenj 1933“ iz Mostara priključilo se humanitarnoj akciji prikupljanja financijskih sredstava za liječenje naše mlade sugrađanke Ive Šunjić.

U subotu 25. i nedjelju 26. lipnja u Planinarskoj kući Miljenko Bošnjak u Bogodolu bit će organizirana akcija „Kuhamo za Ivu“. Mostarski planinari osmislili su slastan jelovnik po pristupačnim cijenama. Dođite i uživajte u ugodnom ambijentu planinarske kuće u Bogodolu i time učinite dobro djelo! Sav prihod od prodaje hrane i pića bit će uplaćen za liječenje Ive Šunjić. Sponzori ovoga događaja su Mostarsko pivo, Pekare Suncokret i Konzum.

Iva Šunjić,Turska,HPD Prenj

Podsjetimo, Iva je rođena 2008. godine u Mostaru, a 2014. godine dijagnosticirana joj je skolioza. Unatoč svakodnevnim vježbama i nošenju ortoze, stanje se pogoršavalo te je predloženo da se operacija radi u Turskoj. Nakon odlaska i pregleda u Turskoj, renomirani svjetski stručnjak dr. Ahmet Alanay kazao je kako se treba raditi VBT metoda operacije kralježnice koja pošteđuje mobilnost kralježnice, a dijete i dalje može rasti i razvijati se dok fuzijska operacija smanjuje tu mogućnost. Predračun za samu operaciju iznosi 70 tisuća eura. U prethodnim humanitarnim akcijama prikupljen je značajan iznos, ali još uvijek nisu osigurana sva sredstva.

Udruga Minores u suradnji s HT Eronetom pokrenula je humanitarni broj za Ivu Šunjić. Pozivom na broj 092 890 888 (HT Eronet) donirate 2 KM za Ivino liječenje ili pozivom na broj 17765 koji je jedinstven za sve BiH operatere. Naše malo Ivi donosi mnogo, stoga, pokrenite se i za vikend na Bogodol! Ako niste u mogućnosti doći, onda pozovite gore navedeni broj i donirajte 2 KM.

Uplate se mogu vršiti i na račune:
Za uplate iz inozemstva :
Blaženka Šunjić
IBAN: BA393381302851896425
SWIFT: UNCRBA22
IME BANKE: UniCredit Bank d.d. Mostar
Za uplate iz BiH:
Blaženka Šunjić
UniCredit Bank
3381302551895116