OTVORIT ĆE SE NOVA RADNA MJESTA BiH dobiva prvu tvornicu sladoleda

Sladoled u ruci
Ilustracija

Tvornica sladoleda koju pokreću ove godine – projekt je nadaleko poznate bosanskohercegovačke kompanije YimoR ujedno i jedan od najvećih projekata u 34. godini postojanja kompanije.

100 novih radnih mjesta

Vrijednost projekta je oko 15 milijuna KM, a ulaganjem u najkvalitetniju opremu, tehniku ​​i tehnologiju buduće tvornice sladoleda bit će otvoreno oko 100 novih radnih mjesta, objavio je RTV Slon.

Riječ je o jedinstvenom projektu u Bosni i Hercegovini, zahvaljujući kojem će YimoR postati prvi proizvođač najkvalitetnijeg sladoleda, napravljenog po posebnoj recepturi i pripremljenog po najvećim standardima.

Sladoled će biti dostupan svim BH sladokuscima i potrošačima po pristupačnim cijenama. Planira se, između ostalog, dio proizvodnje od oko 70% pripremiti i za izvoz, čime će YimoR postati i prvi izvoznik sladoleda proizvedenog u BiH na ino tržištu.

Prva tvornica sladoleda u BiH svoje poslovanje utemeljit će na osnovnoj filozofiji proizvodnje – stvoriti najkvalitetniji sladoled po pristupačnim cijenama, pripremljen po posljednjim svjetskim standardima kvalitete i po originalnoj visokokvalitetnoj recepturi, koji će osvojiti sve one koji uživaju u ovoj poslastici kako u BiH, tako iu zemljama uvoznicama.

Podsjećamo, dosadašnja djelatnost tvrtke YimoR je trgovina, prijevoz i ugostiteljstvo, u vlasništvu kompanije je i MEGA Diskont – prvi BH diskont. U svojoj mreži trgovina nudi bogat asortiman robe široke potrošnje, prehrane i neprehrane, tekstila, igračaka, posuđa itd.

Sjedište tvrke je u Domaljevcu u Posavskoj županiji.